Prima levering.

Volgens order, prima levering.

Topper!

Scherp geprijsd, met zorg ingepakt, snel bezorgt. Volgende keer weer!

geweldig

gewoon goed-goed gewoon

Goede klantenservice

Mag nog wat lager de prijzen zijn .is een groothandel..

• Ik ben: N.v.t.

Na een eerste bestelling ben ik tevreden

Je kunt na 1 bestelling eigenlijk nog niet veel zeggen

• Ik ben: Eerste keer klant

Super.Snelle levering, mooie prijs en ze smaken lekker.

Goede sortering, mooie prijs, snelle levering

Duidelijke site , snel geleverd

• Ik ben: Eerste keer klant

Mooie producten, scherpe prijs en snel geleverd

Kan haast niet beter

Eenvoudig bestelling plaatsen, zoeken en afrekenen, alleen de verpakking zou beter kunnen, bv kleinere dozen bij kleinere bestelling

• Ik ben: Vaker klant geweest

Er zat kurksmaak in een van flessen bourbon

Ik heb 3 flessen bourbon besteld. In een van de flessen zat helaas kurksmaak en deze heb ik kunnen weggooien. Jammer en duur grapje. Normaliter ben ik wel tevreden over Drankdozijn, nu ff niet. Sorry

helemaal ok

keurig volgens afspraak in een nette verpakking en zou het zeker aan derde adviesren

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en mooie prijs

Heel fijn om hier een fles drank te kunnen bestellen als verjaardagscadeau voor een fijne prijs. En het is snel en goed verpakt geleverd, helemaal top! De ontvanger is de kenner; dus over de inhoud zelf kan ik geen oordeel geven, maar hij was heel erg lekker heb ik gehoord.

Zoals vanouds

Al langer klant bij drankdozijn maar de prijs van "ons" product is nogal gestegen. Daarom in buitenland besteld maar de verschillen zijn vrijwel weggevallen. En bij drankdozijn is de ervaring dat de levertijd ze kort is

• Ik ben: Vaker klant geweest

Grote keuze, snelle levering, aantrekkelijke prijs

Bij mijn bestelling van whiskeys heb ik tot nu toe steeds mijn favoriete merken kunnen vinden voor een scherpe prijs. Vandaag besteld, morgen geleverd en in een stevige verpakking.

Goede prijzen, snelle levering

Mooie duidelijke site, makkelijk om te bestellen. Goedkoper dan anderen en vaak nog goedkoper door acties.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Wat een duidelijke site, goede prijzen en snelle levering.

Hoe goed wil je het geregeld hebben en voor een fijne prijs? Nou, bestel dan maar hier.

Uitstekende eerste kennismaking met Drankdozijn

Snelle levering Goede prijs

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering en leuke aanbiedingen

Altijd lekkere whisky's in de aanbieding!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd feilloos geleverd voor de beste prijs

Goede prijs en altijd vooradig

• Ik ben: Vaker klant geweest

Eenvoudig te bestellen en snelle levering!

Website is eenvoudig en makkelijk. De levering is supersnel en heel goed verpakt.

Alles naar belofte!!!

Op tijd geleverd, snel en een pracht prijsje

Zeer positief.

Niet uw schuld maar de gemakzucht van Post.nl om mijn bestelling naar een afhaalput te brengen, terwijl ik thuis zit te wachten, is heel irritant. Vriendelijke groeten. Joey O'Loughlin.

Goeie snelle levering

Ik heb snel mijn bestelling ontvangen

Leuke korting, snelle levering

Prima dus

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.