Goedkoper als in de winkel. En goede levering aan huis

• Ik ben: Eerste keer klant

Zoals altijd prettig winkelen bij drankdozijn.. enige min puntje is dat ze bij 1fles niet meer leveren in een enkele 1 fles verpakking ipv de grote 6 flessen doos.

top

besteld betaald en snel geleverd

GE-WEL-DIG!!!!

Vrijdagmiddag mijn 4 flessen cognac besteld en zaterdag middag al binnen, dat noem ik nou goede service en voor een hele goede prijs.

geweldig altijd op tijd

prima service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goed verpakt

Ik kreeg snel geleverd en netjes verpakt mijn flessen aangeleverd.

• Ik ben: Eerste keer klant

Simpele bestelling die correct werd uitgevoerd

De bestelling voor een ander adres was simpel en de bestelling werd correct en op de juiste dag bezorgd (het ging om een verjaardagscadeau).

• Ik ben: Eerste keer klant

Makkelijkte bestellen met zeer snelle levertijd

Makkelijkte bestellen met zeer snelle levertijd. Vrijdagavond in Duitsland voor de boodschappen. Nu blijkt dat Drankdozijn goedkoper is dan onze ooster buren. In de winkel besteld, volgende dag op zaterdagmiddag geleverd. Top.

Vlotte levering, lagere prijzen

Ik drink graag Vat 69 whisky met cola. Daar bestel ik dan 9 flessen van en drie flessen van bijzondere aanbiedingen, vaak single malts. Of échte oude jenever. Cognac soms. Geen verzendkosten boven de 150€ geloof ik. Die Vat 69 whisky scheelt per liter minimaal 5€ per fles vergeleken met veel drankzaken.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitgebreid assortiment en goede aanbiedingen

Duidelijke website met uitgebreid assortiment en goede aanbiedingen Snelle en correcte afhandeling van bestellingen, echt een aanrader TOP

Hele grote doos voor 1 fles

1 fles in een doos voor 6 flessen is wel heel veel doos en heel weinig fles. Zal qua vervoerskosten hetzelfde zijn. Maar toch… meer laadruimte, meer afval… Verder prima prijs/kwaliteit verhouding. Goede website, goede betaalflow

Goed en snel

Fijne aanbiedingen snel besteld en snel geleverd ineen goede stevige doos zodat er niets kapot kan gaan.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd snel en supergoede deals

Fijne app om in te zoeken, altijd wel een mooie fles whisky voor een mooie prijs en een fijne en makkelijke manier om de levering thuis of op een ander adres te laten leveren. Wat jammer is was dat je vroeger nog wel eens coupons kreeg als je vaker bestelde. Dat is niet meer, ondanks dat dat in het account nog wel zo lijkt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk om online te bestellen Mooie aanbieding Bestelling wordt op tijd geleverd

Goed en snel

• Ik ben: Vaker klant geweest

Nog nooit wat verkeerds meegemaakt

Snelle levering, groot assortiment

Top winkel

Mooie producten voor een uitstekende prijs. Aanbiedingen vwb whisky zijn verrassend in prijs. De verpakking en verzending is top

Scherpe prijzen, snelle levering

Altijd scherp geprijsd en leveren snel. Ook worden fles goed verpakt.

Altijd goed!

Altijd goede aanbiedingen en scherpe prijzen. Groot assortiment dus ruime keuze. Snelle levering en altijd goed verpakt.

Snelle levering fijne webshop

Altijd op tijd netjes verpakt en mooie prijzen! En op zijn tijd een mooie coupon code :) Een tevreden klant! Ga zo door!

• Ik ben: N.v.t.

geweldig

geweldige site veel producten maar mijn favoriet is de Monin Caramel ik ben vaste klant en ben heel tevreden

Super snel

Hele snelle levering, fantasische prijs, en goed verpakt

Altijd snel

Als je een bestelling plaatst, dan is hij er binnen 24 uur. Ook de prijzen zijn goed. Vaak goedkoper dan in de winkel en dan wordt het ook nog thuis bezorgd.

• Ik ben: N.v.t.

Snel en correct!

Snelle en correcte levering.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.