Drankdozijn heeft toch wel dozen voor één dozijn of een half dozijn.

Vier flessen in een doos voor twee dozijn. Kan echt niet in deze tijd. Drankdozijn heeft toch wel dozen voor één dozijn of een half dozijn. Nu vervoerder niet blij, Ako niet blij en klant die op de fiets pakje ging halen niet blij. Één maat doos is ongetwijfeld het makkelijkst op de werkvloer maar is in de rest van het proces vervelend, onhandig en, ja daar komt die, milieuonvriendelijk. Lucht vervoeren en opslaan beperk je zoveel mogelijk. Verder natuurlijk prima prijzen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitstekende hulp van de klantenservice bij problemen met postnl

Levering was prima, beetje jammer dat postnl bijna 2 weken nodig had om te bezorgen

Klantgericht en goede spullen

Alles wat ik wilde voor een mooi bedrag. Maar, heel goed geholpen bij 2 gebroken flessen bij levering. Je voelt je klant.

altijd prima

Prijs is goed, levering is snel. Wat wil je nog meer?

• Ik ben: Vaker klant geweest

goede aanbiedingen en vlotte bezorging

Geweldig assortiment met prima omschrijvingen, dan weet je wat je in huis haalt met ook nog eens een prima levering. wat wil je meer?

• Ik ben: N.v.t.

Alleen maar goede ervaringen

Leuke akties en goede prijzen en het ruime assortiment. En wat ook fijn is dat is dat je als vaste klant gewaardeerd word en af en toe een kortings kode krijgt..

Goed altijd op tijd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Onbegrijpelijk dat 2 flessen in zo'n grote doos geleverd worden!

De website, de prijzen en levertijd waren prima, maar het is niet meer van deze tijd om 2 flessen in een doos voor 12 flessen te leveren.

Snel en goede deal

Goede prijs en snelle levering.

Bestelde producten netjes geleverd

Levering alle jaren 100% nooit iets fout

Teeling 21 years Rising Reserve Carcavelos Gekocht, wat een mooie fles!! Drankdozijn heeft “bijna” altijd de scherpste prijzen, met de aanbieding erbij, de Macallan 12 years Sherry Oak en je weekend is fantastisch, wat een whisky!!

Snel en goedkoop

Mijn Whiskey en Gin waren binnen een dag geleverd. Goed verpakt en zeer concurrerend geprijsd. Ga ik vaker bestellen.

Snel en goed

Top bedrijf

Grandioos

Makkele bestelling, vlug geleverd en voor uitstekende prijs.

• Ik ben: Eerste keer klant

goede site met mooie prijzen, jammer van de verzendkosten

Bestel hier graag i.v.m. de lage prijzen. Jammer dat verzending altijd 6 euro kost tenzij je voor 150 euro koopt

feilloze bestelling

Gezocht naar een bepaalde fles Metaxa. Goede zoekfunctie. Binnen 5 minuten gevonden en besteld. Binnen 24 uur bezorgd. Dus geweldig.

Afspraken nagekomen..netjes afgeleverd

Uitstekend en snel

Snel, lekker en keurig verpakt

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima winkel om je drank te bestellen!

Nu al meerdere keren hier besteld en ben nog nooit teleurgesteld! De prijzen zijn goed en het wordt snel bezorgt! 5 sterren!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima winkel om je drank te bestellen!

Bezorging perfect

Het bestelde artikel zat keurig en zeer goed (glaswerk) ingepakt. Het pakket kwam keurig binnen 2 dagen binnen en voldoet aan de verwachtingen. Niets dan lof.

Als een zonnetje

Mooie spullen besteld en in een vloek en een zucht thuisbezorgd! En dat voor schappelijke prijzen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd goed en op tijd. Goed verpakt en betaalbaar

heel goed

wat je besteld is er gewoon heel goed . of anders ge zegt kan niet beter

• Ik ben: Vaker klant geweest

Onwaarschijnlijk goedkoop en efficiënt.

Meestal binnen een dag besteld en geleverd. Uitgebreid assortiment, waar ikzelf maar beperkt uit gebruik.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.