Ben bijzonder content met jullie als bedrijf met een bijzonder goede service. Ga zo door!

Niet te duur

Het is mij goed bevallen om bij jullie te bestellen

Perfect!

Goede prijs! En supersnelle verzending.

Snel en netjes

Bestelling ging snel, levering ook! PS: Voornamen mogen met een hoofletter geschreven worden svp.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede service en snel geleverd.

Geweldige winkel

Veel keuzes, snelle levering en mooie prijzen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel goed en veilig verpakt

Heel goed. Snelle service en het was allemaal netjes verpakt.

Perfecte levering, zoals altijd

Ik bestel regelmatig bij Drankdozijn.nl. Het is een keer of drie niet helemaal goed gegaan, van de 20 keren. Hoe gek het ook klinkt, ik ben blij met de keren dat het niet goed ging. Waarom? Omdat je pas dan kunt zien hoe goed de aanbieder (Drankdozijn) werkelijk is. In alle drie de gevallen was het overigens de "schuld" van Post.nl, maar Drankdozijn heeft het elke keer perfect en snel opgelost. Dat geeft vertrouwen. Leuke bijkomstigheid is dat de prijs ook nog eens de laagste is. De 10 is dik verdiend!

• Ik ben: Vaker klant geweest

aanbiedingen en afhandeling zijn heel goed

het bestelproces is uitdagend doordat er zoveel lekkere enmooie aanbiedingen zijn. Aflevertermijn van een dag wordt echter niet gehaald.

Ruime keuze

Zeer uitgebreid ass. met de meest voorkomende (islay) whiskeys en daarnaastnog enkele bijzondere varianten

top

top service

• Ik ben: Eerste keer klant

Meestal is de bezorging een dag later dan is beloofd maar dat ligt volgens mij niet aan Drankdozijn. En veel goedkoper dan in de winkel, ondanks de portokosten Ben zeer tevreden.

Top bezorging

Snelle levering, goed verpakt, goed product. Helemaal top!

• Ik ben: Eerste keer klant

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Aantrekkelijk geprijsd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima service en bezorging is snel.

Lekkere whiskey.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Door de verschijnende filters kan je gemakkelijker zoeken. En hierdoor probeer ik ook eerder andere merken, die betreft smaak ook bij mij passen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Krijgt wat je besteld en snel

Bestel en volgende dag in huis. Scherpe prijsstelling

Een superfijne ervaring

Zeer uitgebreid assortiment. Prima prijs en vlotte en nette levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Lekker snel geleverd in een goede doos

Zie ☝️

• Ik ben: Eerste keer klant

Perfecte service en snelle bezorging

Een bijzondere whisky, de Glenfiddich IPA. Die wilde ik wel proberen. Bestellen was een fluitje van een cent, betalen via Ideal en binnen twee dagen had ik 'm in huis.

De Keuze is Reuze

Prettige side alles geleverd conform bestelling

Tevreden

Bestelling snel geleverd

Snel bezorgd

Bestelling overzichtelijk kunnen plaatsen en snel in huis.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goed assortiment en snelle service

Voor mij een webwinkel met een goed gevarieerd assortiment, regelmatig leuke aanbiedingen en een snelle service. Ook op mailcontact correct en snel antwoord.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.