alles perfect en zeer snel

alles perfect en zeer snel

Prima winkel

Al een aantal keren bij Drankdozijn besteld. Gaat steeds prima: prijs is altijd scherp en ze hebben (bijna altijd) de 1 latere flessen. We hebben nooit te klagen. Ze hebben altijd de door ons gewenste whiskey (bij voorkeur de Ierse) op voorraad. De levering vindt ook supersnel plaats: vaak gelijk de volgende dag staat PostNL voor de deur. Flessen zijn goed en deugdelijk verpakt, we hebben tot nog toe geen breuk gehad in de zending.

Top bedrijf

Altijd compleet en netjes op tijd bezorgd

Voor herhaling vatbaar

Zeer goed verpakt en snel verzonden. Top!

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel, goed en goede prijs

Erg positief

Snelle, punctuele bezorging

De fles was degelijk ingepakt zonder teveel inpakmateriaal.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel en goed afgehadled naar alle tevedenheid

Goed produckt en snel afgehandels jaamer dat het via Ptt post is verstuurd de serviece en leveren van de post tegenwoordig is niet wat het moet zijn. Pakje is niet eens aan de deur afgeleverd maar direct bij een ophaal punt

• Ik ben: Eerste keer klant

- Op mijn verzoek de limiet van 1 fles per klant tijdelijk opgeheven. - Snelle levering - stevige verpakking Nog nooit issues gehad met een zending Top!!

prima bedrijf

op tijd geleverd en kompleet

Jaren tevreden , topwebbedrijf

Prijs, kwaliteit, bezorging, service. Top.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk bestellen via website . De levering is snel en de flessen zijn goed verpakt.

• Ik ben: Eerste keer klant

Keurige bezorging in te grote doos

4 Flessen whisky leveren in een doos waar er 12 in kunnen is mijns inziens niet heel erg duurzaam: veel volume, extra gewicht.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijs, kwaliteit en service

Web is goed en producten die ik bestel worden zeer snel verstuurt De prijs is aantrekkelijk Dus alles is kwaliteit, prijs en service in orde

geweldig

goede poducten en snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Great product at affordable price, fine delivery

I always get my usual bar stuff from here and it’s always cheaper than most other places :) The delivery cost is a bit much but since the goodies are cheaper you really cant complain.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede service snel en goede aanbiedingen. In 1 woord fantastisch.

top geregeld

Het kwam zeer goed verpakt met de post. Volgende keer bestel ik hier zeker weer.

Goede en snelle service

Zeer tevreden over mijn bestelling bij Drankdozijn. Fijne webwinkel

Correct en snel

Correct en snel. Een fout werd zeer bevredigend afgehandeld.

Super service

Nette prijzen grote keuze en snelle service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Niets op- of aan te merken, gewoon een klant gericht bedrijf.

Volgens mij ben ik al ongeveer 10 jaar klant, dus dat zegt genoeg. Ruim assortiment en zeer klantvriendelijke web-site.

Voordelig en correct

Ruime keuze , en snelle levering en voordelig

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goede prijzen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherp geprijst, op tijd geleverd.

Groot assortiment, met bijbehorende uitleg. Scherpe prijzen en altijd netjes optijd en juist gelerd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel en prima verpakt afgeleverd

Drank was prima verpakt en werd keurig afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Ook keurig over latere aflevering geïnformeerd.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.