Handig en makkelijk

Het is handing om via zo'n app te bestellen. De app zelf is makkelijk te gebruiken en de prijzen zijn ook goed. Ik ben een terug komende klant voor ongeveer zes jaar.

Altijd goed

Eigenlijk altijd goed, snelle levering en mooie prijzen. Enige minpuntje is (hoge) verzendkosten bij 1 of 2 flessen.

Goede en snelle service

Zeer betrouwbare en snelle service, interessante en leuke week aanbiedingen. Snelle levering.

• Ik ben: Eerste keer klant

Ik koop alleen Villa Massa Limocello 70 cl bij Drankdozijn en vind het jammer, dat dit niet vaak in de aanbieding is. Desondanks een scherpe prijs. Goed verpakt en snel bezorgd. Geen klachten en zeer tevreden.

Mooi assortiment, redelijke prijzen

Mooi assortiment en redelijke prijzen. Altijd dubbeldik verpakt. Goede track&trace info.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering , lage prijs ..top!

Ontzettend goed

Goed verzorgd

Fijne snelle accurate bezorging

Ene dag besteld, volgende dag in huis Tegen redelijke prijzen.

Prima zoals altijd

Al vaker bestelling gedaan. Netjes en op tijd geleverd. Zal hier in de toekomst blijven bestellen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goed verpakt

Lage prijzen, goed assortiment. Snelle levering en goed verpakt. Eerste keer dat ik hier besteld maar ga ik vaker doen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Zeer snel geregeld en prijzen vallen mee

Is een leuke ervaring en lekker natuurlijk vooral Doorgaan met dit concept

prima prijzen

altijd snelle levering

• Ik ben: N.v.t.

Voordelig

Grant,s whisky is bij jullie het voordeligst,ook met een leverings bedrag,de goedkoopste.

Goede en snelle service

Tot nu toe iedere bestelling goed en snel geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Veel keuze en goede service en prijzen!

Ik bestel al een paar jaar bij drankdozijn en dat bevalt mij prima! Leuke aanbiedingen,veel keuze.. Ik ben een tevreden klant…

• Ik ben: Vaker klant geweest

Groot assortiment en snelle levering

Hele fijne webwinkel met een zeer ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle levering.

• Ik ben: Eerste keer klant

gemakkelijke website en snelle levering

Fijn bedrijf deze Drankdozijn. altijd weer een snelle levering voor hetgeen dat is besteld.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zoals altijd compleet en stipt.

Site goed benaderbaar en overzichtelijk. Geweldige keuze. Goede keuze in aflevermomenten en geweldige service bij het aanpassen van het aflevermoment.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en top service

Volgende dag in huis Alles top geregeld

• Ik ben: Vaker klant geweest

Netjes op tijd alles geleverd. Keurig en stevig verpakt

Altijd goed geholpen, vandaar vast klant.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Al diverse bestellingen geplaatst, altijd super leverantie!

Goede ervaringen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen, snelle correcte levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Concurrerende prijs, snelle levering!

Zeer concurrerende prijzen, meteen bevestiging en snelle levering bij dit bedrijf!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goedkoop en super snelle levering.

Geweldig.

Goed en betrouwbaar.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.