Snelle levering en toen bleek dat 1 fles niet op voorraad was, werd deze de week daarna keurig nabezorg zonder extra kosten!

prima geregeld

Voor de derde keer een bestelling geplaats Het was net als de vorige keren prima en snel geregeld.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie prijzen en goede service

Mooie aanbiedingen en ruime keuze. Altijd snelle levering. Makkelijk te retourneren. Jan het iedereen aanbevelen. Top webshop

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel besteld en snel ontvangen :)

Prima.

Product perfect. Prijs heel scherp. Dus PRIMA.

Geweldig!

Prijzen zijn goed in balans met de producten. Snel geleverd en goed verpakt.

Altijd goed

Snelle levering en niet te duur.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super tevreden over d12. Twee puntjes. Het zou fijn zijn als er vanaf 120 gratis verzending was en de betrouwbaarheid van post nl is laatste tijd erg ondermaats. 1/3 van de tijd halen ze hun ingeschatte bezorgtijden niet. Het zou fijn zijn als daar iets aan gedaan zou worden. Ik waardeerde de tegoedbon voor trouwe klant zijn erg.

snel en netjes

goed en snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Doet wat je er van mag verwachten, wel bijna wekelijks reclame. (met soms hele leuke aanbiedingen)

gewoon goed punt

gewoon goed is niks aan op te merken

Slechte start maar uitstekende afhandeling

Na betaling mijn bestelling kreeg ik een factuur en een tracking code gemaild, alleen kwam het pakket nooit aan. Na een mailtje naar drank dozijn kreeg ik meteen een formulier om afstand te doen van de huidige pakket, en dat ze meteen een nieuwe zouden versturen, waarna het netjes op tijd de volgende dag aan kam. Duidelijke communicatie en snelle afhandeling.

Slechte start maar uitstekende afhandeling

• Ik ben: Eerste keer klant

Zoals altijd snelle, accurate afwerking en levering

Zoals altijd snelle, accurate afwerking en levering Tegen scherpe prijzen

Fijne webshop

Fijn webshop met scherpe prijzen. Groot aanbod en snel bezorgd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goed verpakt

En duidelijke communicatie

Super!!

Altijd netjes op tijd en goed verpakt geleverd. vriendelijke groet Nick

Super klantvriendelijk

Na mijn bestelling werd ik gebeld met de opmerking dat mijn bestelling de volgende dag in de aanbieding zou komen, en of ik daar op wilde wachten. Super service!

Perfect !

Interessante prijzen , groot assortiment, snelle levering in een hele stevige verpakking

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooi assortiment, snelle levering en leuke extra’s!

Bij Drankdozijn weten ze goede deals te combineren met klantvriendelijkheid. Ze zijn ook royaal met kortingscoupons zodat het leuk en lonend blijft om terug te keren als klant!

• Ik ben: Vaker klant geweest

heerlijk en lekker thuis bezorgd

top top top en zal binnen kort weer bestellen en bij 30 cl meer dan normaal. fijn bedankt en tot snel. mvg Remko

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima levering, op tijd en tegen goede prijs

Levering kun je tijden aangeven wanneer. Prijs is zo laag mogelijk zoals ze zelf zeggen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede service en goed aanbod

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.