Degelijk

Mijn order was goed verpakt op de door mij aangegeven datum bezorgd. Zoals altijd !!!!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede en goedkope drank leveringen

Meerdere keren besteld, altijd lage prijs en snel in huis, top

1e x besteld en alles is goed gegaan

Dit was de 1e x dat ik iets bestelde bij Drankdozijn, een fles Italiaanse whiskey. Ook niet overal verkrijgbaar en goed geprijsd. de fles was mooi en stevig verpakt voor de verzending en is heel overgekomen. Ik heb de whiskey voor iemand anders gekocht dus kan niets zeggen over smaak o.i.d..

1e x besteld en alles is goed gegaan

Dit war de 1e x dat ik iets bestelde bij Drankdozijn. een fles Italiaanse winkey. Ook niet overal verkrijgbaar en goed geprijsd. de fles was mooi en stevig verpakt voor de verzending en is heel overgekomen. Ik heb de wiskey voor iemand anders gekocht dus kan niets zeggen over smaak oid.

Niets veranderen

Ging vlot, was duidelijk, was de goedkoopste optie. Geen gezeur over leeftijdscontrolles. (Neem aan dat mijn id bij het post.nl punt meteen aangaf dat ik 18+ ben) Zou het zo weer doen.

Simpel en goed.

Van bestellingen tot thuis in de kast ging makkelijk en snel. Alles is goed aangekomen en zat goed verpakt. Niks op aan te merken verder.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geweldig, snelle levering goede prijs

Makkelijk bestellen vanmooie website. Zeer snelle levering en een goede prijs.

Goed geregeld

Was erg fijn, alles kwam optijd

• Ik ben: Eerste keer klant

Ze maken het helemaal waar Zeer keurig

Bijna altijd de levering een dag te laat

De bestelling komt meestal dag te laat. Is erg vervelend omdat je er speciaal voor thuis blijft.

Vaste klant van drankdozijn

Altijd nette levering

'Gewoon' goed

Duidelijke website. Interessante aanbiedingen. Eenvoudige bestelprocedure. Juiste tussentijdse informatie over levermoment. Producten goed verpakt.

Ik vind t fijn werken

Gaat tot nu toe altyd goed, word snel en goed verzonden

• Ik ben: Vaker klant geweest

Wederom grote bestelling goed afgewikkeld. Blijf zoals jullie nu zijn...

Ja goed verzorgd

• Ik ben: Vaker klant geweest

goede prijs-kwaliteit en betrouwbare levering

Ik kan de producten niet beoordelen, zijn gekocht voor events over enkele maanden en dus nog dicht. Oordeel is dus gebaseerd op eerdere ervaringen

Optijd en voordelig

Snel levering en goede aanbiedingen

• Ik ben: Eerste keer klant

Goedkoop, gemakkelijk online te bestellen en correcte levering

Goed, goedkoop en vertrouwd. Als tip, indien mogelijk, zou ik graag reeds bij de bestelling, willen weten als de levering in 2 keer geleverd wordt, zodat ik er rekening mee kan houden, dat er iemand 2 keer thuis is.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.