Ik ben prima geholpen, mijn complimenten. Ik hoop alleen dat jullie niet via Dpd gaan bezorgen want dan Stop ik direct met bestellen. Mijn ervaring met deze bezorgdienst is erg slecht. Maar mijn ervaring met jullie is in dit geval prima geregeld.

Tevreden klant

Netjes verpakt, snelle levering, prima aanbiedingen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Veel keuze , klantvriendelijk, nette scherpe prijzen . Voldoende op voorraad . Snelle levering en goed verpakt . Top winkel koop er graag .

Prima Service

Pakket werd maar niet afgeleverd. Postnl gaf keer op keer aan chauffeur onderweg daarna werd het het sorry niet gehaald. Dit een week lang. Ondertussen geweldig goed contact met de klantenservice. Uiteindelijk nog aangekomen. Kortom erg blij met de mensen die bij deze afdeling werken. Dikke pluim en graag tot volgende aankoop.

Perfect geregeld

Super snelle service. Goed verpakt gewoon netjes verzorgd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

In al die jaren dat ik bij dit bedrijf bestel is mijn order altijd correct afgehandeld.

Al jaren goede ervaring met dit bedrijf. Bezorging altijd vlot en correct. Zij zijn trouwens één van de weinige bedrijven die mijn product in Nederland verkoopt. Ga zo door!

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.