Alles positief !!

Alles klopte, prijs, verpakking, snelheid, zoeken op site en gehele bestelproces

• Ik ben: Eerste keer klant

Lekker en snel

Al jarenlang halen we hier onze Schelvispekel.

Lekker en snel

Al jarenlang halen we hier onze Schelvispekel.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Drankdozijn, altijd snel en vriendelijk geprijsd.

Drankdozijn, altijd snel en vriendelijk geprijsd. Ik bestel hier altijd. En ze hebben mooie aanbiedingen en de levering is altijd zoals afgesproken.

Zeer tevreden over correcte bestelling

Fijne winkel met ruime keuze en regelmatig mooie aanbiedingen. Bestelling is super goed verlopen. Na betaling zijn we constant op de hoogte gebracht over onze bestelling. Levering netjes op tijd. Ook complimenten aan de bezorger. Niets dan lof!

Zeer tevreden over correcte bestelling

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruim assortiment, goede prijzen en top service.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruim assortiment, goede prijzen en top service.

Levering op Tijd

Vond jammer dat de la trappe trippel biertjes als aanbieding stonden terwijl je met n bestelling van drie slechts 1,50 euro korting had.

Als er aanbiedingen zijn, zijn die ook echt super scherp!

Nette aanbieding, jammer dat je maar 3 dozen mocht bestellen. Wilde eigenlijk 3 extra dozen erbij.

Goef

Heerlijke ouzo

One stop shopping

Goede prijs kwaliteit verhouding en een groot assortiment. Versturen mag wat economischer, Kwa verpakking.

One stop shopping

• Ik ben: Vaker klant geweest

snelle levering en scherp geprijsd

Behalve een ruime keuze aan diverse dranken zijn de prijzen ook gunstig. Daarnaast is de levering snel en correct.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik ben gewoon zeer tevreden

Ruime keuze in aanbiedingen, voor elk wat wils, wat je ook drinkt , welke hoeveelheid je ook wenst. Niet alleen voor jezelf maar ook iemand anders die je iets zendt, desgewenst vergezeld van een gedicht met een persoonlijke wens.

correcte en snelle levering

Gemakkelijk en ik ben zeer tevreden

correcte en snelle levering

Gemakkelijk en ik ben zeer tevreden

Alles onder 1 dak

Goede webwinkel voor o.a. Whisky. Alles onder 1 dak, concurrerende prijzen. Jammer alleen van de te grote verpakkingen waarin verstuurd wordt.

Goed en snel

Prima service, duidelijk communicatie en ruime keuze.

Goed en snel

Prima service, duidelijk communicatie en ruime keuze.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.