Groot assortiment en snelle levering

Bezorging binnen 1 dag en het assortiment is breed. De bezorgkosten drukken het voordeel een beetje tegenover de slijter. Voor de rest een zeer prettige eerste ervaring.

uitstekend

besteld via de computer, hier na track en trace en de volgende dag opgehaald op afgiftepunt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

DrankDozijn is een uitstekende online drankenspeciaalzaak met een goede verpakking en concurrerende

DrankDozijn is een uitstekende online drankenspeciaalzaak met een breed assortiment aan verschillende soorten dranken. Wat me meteen opviel bij DrankDozijn was de goede verpakking van de producten. De flessen werden zorgvuldig ingepakt en er was geen enkele schade aan de producten toen ze werden afgeleverd. Ook de prijzen van de producten zijn concurrerend en ik ben tevreden over de kwaliteit van de dranken die ik heb gekocht. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het makkelijk is om de producten te zoeken en te bestellen. In het algemeen ben ik zeer tevreden met DrankDozijn en zou ik deze drankenspeciaalzaak zeker aanbevelen aan andere

prima levering volgens bestelling

Alleen de aflevering door postnl verdient geen schoonheidsprijs. Doos gewoon voor de deur gezet, niet gecontroleerd of er iemand thuis was (moest voor worden getekend door iemand >18 jaar).

• Ik ben: Vaker klant geweest

Kreeg bericht dat pakket niet kon worden bezorgd ivm beschadiging. Gebeld, direct nieuw pakket gekregen.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.