altijd goed

Makkelijk besteld, op een overzichtelijke website of app op de telefoon. Altijd erg goed verpakt in een stevige doos, de fles zit vaak nog extra vast in folie in de doos. Uitstekende service als je een vraag hebt over een product of levering. Kortom: Top!!

Geweldig!!!

• Ik ben: Eerste keer klant

Bezorging perfect,heerlijk wijntje en de Cava ook.De whisky spreekt voor zich. 3 aanraders.

Altijd goed

Prima leveringen en op tijd! Goede prijzen, prima verpakking! Ik ben vaste klant bij Drankdozijn en dat zegt eigenlijk genoeg.

Prima en snel geleverd

Ruime keus in gin.

Gewoon goed geregeld

Alles wat ik ooit heb besteld is altijd op tijd en compleet geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Veel keus en snel geleverd!

Veel keus en snel geleverd! Top service

top

Top prijzen

Slecht

Ik heb het pakketje nooit ontvangen!

Zoals je verwacht

Goede prijzen, levering snel binnen.

wat men belooft is waar

een fijn bedrijf

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer tevreden, ik bestel vaak hier.

Ideale leverancier

Tot nu toe nog elke bestelling de volgende dag ontvangen. Dat doen ze lang niet allemaal ! Alleen .. bij aankomst is altijd minimaal een handgreep stuk zodat je de doos over de bodem moet slepen. Kan daar iets aan gedaan worden?

Snel en goed gesorteerd

Na een tijdje zoeken bij Drankdozijn uitgekomen, en de gezochte wijn gevonden en besteld. Volgende dag al in huis Perfect ! en tegen een betaalbare prijs Super !!

fantastisch.

fantastisch, allen vindt ik dat 1 fles niet in zo'n grootte doos hoeft. Verder gewoon fantastisch.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijzen en snel geleverd

Zondags besteld en je kan dan zelf aangeven op welke dag je het pakket wil laten bezorgen. Echt top. En zeer goede aanbieding.

Geweldigkan

Kan niet beter.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Al jaren klant en geen enkele keer een teleurstelling

De prijzen van Drankdozijn zijn immer concurrerend. De verzending gebeurt op een moment, dat ik gekozen heb per post.NL en klopt altijd. De verpakking is perfect en kwaliteit gewaarborgd. Niets als lof voor Drankdozijn.

Doen wat ze beloven!!

Grote keuze op alle (drank) gebied voor ook alle prijzen! Een prima whiskey voor elke portemonnee. Ik kan bij 12dozijn erg goed slagen! En vlot geleverd, goed verpakt.

Ik ben zeer tevreden!

Groot assortiment, uitstekende website, concurrerende prijzen en snelle levering

prima geregeld

goed en snel zonder gedoe

Waanzinnige aanbiedingen en service

Regekmatig bestel ik whiskey a.d.h,v. leuke aanbiedingen. Volgende dag al in huis zonder kosten waardoor ik niet hoef te slepen. Doe dit al jaren en hartstikke tevreden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd op tijd en goed assortiment

• Ik ben: Vaker klant geweest

Het is een perfecte online winkel en de afhandeling van je bestelling is altijd heel erg snel.

geweldig

bestelling wordt geleverd met afgesproken tijd

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.