Prima geregeld !

Bestelling snel geleverd

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede service en fijne producten

Goede snelle service en heerlijke producten

Altijd goed en lekker

Telkens alles wat ik graag wil op voorraad en snel geleverd

Fantastisch!

Wij bestellen regelmatig bij DrankDozijn en zijn elke keer weer supertevreden! Ze hebben een geweldig assortiment aan gins en tonics, en de kwaliteit is altijd top. De bestelling wordt snel geleverd en alles is netjes verpakt. Ook de service is echt uitstekend, vriendelijk, duidelijk en betrouwbaar. Kortom: een aanrader voor iedereen die van een goede drank houdt!

Super makkelijk

Makkelijk bestellen en wordt netjes thuis afgeleverd voor een goede prijs.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goeie prijs en levering wanneer ik aangaf

Ik heb in de aanbieding besteld, top prijs! Ik kon de bezorg datum aangeven en bij een postnl punt laten bezorgen. Alles wat helemaal prima!

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Perfect!

Keurig en stevig verpakt. Volgende dag bezorgd. Een pluim verdiend!

Top bedrijf

Goedkoop en snel geleverd.

Snelle en veilige levering

Goede betrouwbare webshop

Diverse keren drankjes besteld en tot nu toe allemaal prima verlopen, Ik heb vier sterren in de plaats van vijf sterren gegeven omdat ik als trouwe klant had verwacht dat ze me wel een keer een kortingscode zouden sturen maar dat is helaas nog niet gebeurd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Grote bestelling weinig moeite snelle levering

Product OK maar levermoment onbetrouwbaar

Het product is dat wat je hebt besteld. Maar dan? Je krijgt een mail mbt het moment van leveren en richt je agenda daar op in. En, last minute, wordt het levermoment gewijzigd, waardoor je alsnog de volgende dag met een zware doos (12 flessen) over straat moet.

You can't get better

Simply, this is the best place to buy your alcohol from. You can perhaps get a cheaper bottle elsewhere but I found it almost impossible to have cheaper prices overall. I mean buy a 3-4 bottles, it's always the cheapest. Besides that, the packaging is super nice. Very nice box, but was unfortunate that sometimes bottle can come without its own box, which I find disappointing, as I couldn't see this information before buying. Delivery supert fast, order today, enjoy your drink next day

Gewoon prima

Zonder poespas, snel, efficiënt.

Altijd tevreden

Iedere keer tevreden met bestelling en correcte snelle bezorging.

Goeie en snelle service.

Goeie keuze aanbod en snelle levering ..

Top bedrijf

Ik had iets besteld en de volgende dag al binnen helemaal geweldig

• Ik ben: Eerste keer klant

Mijn siropen van Monin waren weer leeg dus ik wilde weer nieuwe bestellen. De winkel waar ik ze normaal bestelde was nogal duur geworden. Toen ik ging Googlen naar een alternatief zag ik Drank Dozijn staan. Ik was eerst sceptisch, maar wat een top bedrijf is dit! ‘S middags rond 15:00 besteld, om 17:00 verzonden, en nog geen 24 uur later kon ik het afhalen bij het pakketpunt. Super snel en relatief goedkoop! Ik ga hier zeker vaker bestellen. Bedankt!

Alles top

Vriendelijk, behulpzaam en een top prijs-kwaliteit-snelheid!

• Ik ben: Eerste keer klant

prima en snel geregeld en scherpe prijzen

snel en goed geregeld, prima prijzen

• Ik ben: Eerste keer klant

Ik ben dik tevreden met Drankdozijn

Mooie snelle levering altijd goed verpakt en niet duur.

Fijne website, goede verzending

Duidelijke website, goede verzending in stevige doos.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle, zeer goed verpakte, levering

De vestelde flessen komen in een zeer goede verpakking binnen

Gewoon Goed

Er was helaas 1 product niet op voorraad, er was binnen een dag een persoonlijk bericht gestuurd met opties om de bestelling te kunnen afronden.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.