Vlotte levering

Prettige prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer tevreden klant. Ik beveel jullie aan bij vrienden.

Geweldig assortiment; heel adequate manier van zaken doen. Dank!

• Ik ben: Vaker klant geweest

altijd vlot en goed bezorgd

Fijne site om te bestellen. Bestellen al jaren samen met de buurman en andere. Altijd op tijd geleverd en netjes verpakt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Weer een mooie bestelling op tijd mogen ontvangen. Paar flessen verkeerd geleverd, kan gebeuren natuurlijk. Is ook super opgelost en daar gaat ‘t om! Uitstekende service

• Ik ben: N.v.t.

Betaald, geen producten ontvangen!!

Bestelling geplaatst, betaald maar na 2 weken nog steeds geen producten ontvangen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, goedkoper dan gall en gall

Fijn.dat je een track en trace krijgt. Snelle levering met 1 tot 2 werkdagen. De optie of je wel of niet bij de buren geleverd wilt krijgen indien ikzelf niet thuis ben. Het drinken is goedkoper dan gall en gall

• Ik ben: Vaker klant geweest

Betaald, geen producten ontvangen!!

Grote kortingen, snelle levering

Ik ben erg enthousiast over Drankdozijn. Goed opletten op de aanbiedingen levert een mega voordeel. Maar ook zonder de aanbiedingen supergoedkoop.

Drank

Goede verpakt en netjes thuis gehad.

Prima, goed en netjes

Bij bestellingen altijd goed en netjes verpakt. Snelle levering.

prima service zoals altijd

zeer goed prijs /kwaliteit verhouding en service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd goed snel en zorgvuldig geleverd tegen een prima prijs.

Altijd goed snel en zorgvuldig geleverd tegen een prima prijs.

• Ik ben: Vaker klant geweest

perfect besteld, keurig en goed verpakt, op de afgesproken tijd afgeleverd

: correct

Top webshop

Snelle levering, goed verpakt en een prima prijs!

Goede service en producten

Goede service en producten

Goed.

Levering was prima op tijd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

gemakkelijke site en stipte levering

Afspraak niet nagekomen

Pakketje besteld, dag vrij genomen, order kon niet (ineens) niet geleverd worden op die dag. Als alternatief boden zij (DrankDozijn) mij aan om op een andere het pakket geleverd te krijgen en dan het pakket terug te sturen. Dan zou ik dus nog een dag vrij moeten nemen om een pakket terug te sturen dat niet meer gewenst was. Beetje triest..... Na wat e-mails heen en weer goed geomen: DrankDozijn nam eindelijk de verantwoordelijkheid en heeft netjes mijn geld terug gestort.

top

goed en snel en goed verpakt

Goede leverancier

Veel keus, goede prijs, snelle levering. Dik tevreden

Geweldige site!!

Drank is goee betaalbaar. Bezorging is snel en netjes. Top site! Alleen jammer dat je maar maxi.aal 6 dezelfde flessen mag bestellen per doos (likeur 43)

Topservice

Bestel al jaren bij DrankDozijn, topbedrijf met scherpe prijzen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heel gemak, goede producten, fijne prijzen

Van tijd tot tijd bestel ik bij drankdozijn. De prijzen zijn voorzover ik het kan beoordelen eerlijk. Ook goede aanbiedingen van o.a. Graham 10 jaar oude Port. Snelle levering.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.