• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd goed. Bedtijd waar je van op aan kan.

Geen woorden nodig eigenlijk. Goede service ga ik wel van uit. Nooit echt contact hoeven leggen met D2. Altijd op tijd bezorgd. Goed verpakt altijd. Vond t altijd wel hilarisch dat je zo’n enorme doos kreeg of je nu 1 fles bestelde of 20. Ga zo door. Topbedrijf.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super,goed verpakt ,veel keus en snelle levering.

Ik bestel vaker bij hun en hebben een groot assortiment...jammer dat er niet meer bundel aanbiedingen zijn,bijv.zomerdrankjes...mixers,maar ben zeer tevreden

Snelle levering, goede communicatie

Duidelijke site, snel geholpen, keurig verpakt!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruime keuze, goede prijs en snelle levering.

Helemaal top. Ruim assortiment aan wijnen, likeuren, bitters en whisky's. Goede afhandeling van de bestelling (qua betaling en levering). Vandaar de top dus,

• Ik ben: Eerste keer klant

Goed,snelle levering, goed verpakt, en een goede prijs voor wat ik vaak bestel.

Snel geleverd!

Snelle correcte levering

Het product was veilig en netjes verpakt. Dat is een compliment waard top verpakking

prima geregeld

Goed geregeld , leuke prijs en snel geleverd

Snelle correcte levering

Veilig en netjes verpakt, dat is een compliment waard

Wederom snelle nette levering

Vanaf ons adres meerdere malen wat besteld en alles komt keurig verpakt en zoals vermeld op tijd bezorgd.ook word je steeds op de hoogte gehouden hoe je bestelling vorderde dus van bestelling tot levering

Alles oke

Bestellen, afrekenen, pakket ontvangen, snelheid, prijs, alles uitstekend

Heldere site. Snelle levering

Positief

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mijn eerste ervaring met RUM was fantastisch

Als verstokte Whisky drinker zag ik een aanbieding van een Rum die me wel aansprak. Een rum die zowel op PX vaten als op Sherry vaten was gelagerd. Dos Maderas triple aged 5+5. Het resultaat is geweldig. Wat een reuk en smaak. Ik ben om en zal zeker vaker ook neuzen tussen de Rums.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruime keuze, vriendelijk geprijsd, eenvoudig bestelproces, vlotte levering, kortom: Top!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherpe prijzen, ruim assortiment en snelle levering!

Drankdozijn heeft een groot assortiment, tegen een scherpe prijs. Daarnaast snel geleverd op een plaats en tijd waar het jou uitkomt. Dikke prima dus!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Jullie leveren binnen 1 dag! De drank is altijd goed verpakt!

Prima, snelle levering

Idem

• Ik ben: Eerste keer klant

Prijs kwaliteit en service zijn goed. Uitstekende keus in kwaliteit en diversiteit

Voor herhaling vatbaar

Mijn bestelling ( Talisker Distillers Edition) was erg makkelijk door de duidelijke webshop. Het pakket werd erg snel bezorgd en de verpakking was zeer goed en veilig. Zelf persoonlijk koop ik mn whisky's het liefst in een winkel in de stad waar ik woon, dit is een zeer goed alternatief voor als ik een whisky niet kan kopen bij de slijterij.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goeie drank voor zachte prijs

Zeer tevreden al jaren.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goed verpakt, altijd super tevreden

Goede en snelle service

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.