Geweldig webshop top!

Bestelling wordt goed en netjes ingepakt en snel verzending,mooi en overzichtelijk webshop en niet duur. Ben erg tevreden met Drankdozijn toppie!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Keuze genoeg in wisky en snel geleverd en goed verpakt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle service en prima drankjes

Tevreden

Tevreden met mijn bestelling. Netjes geleverd. Alleen een dag later dan afgesproken.

Goed geregeld

Geen enkel probleem ondervonden.

Snelle levering en compleet

Ik had nog niet eerder bij Drankdozijn besteld. De levering kwam super snel en netjes, de doos is onbeschadigd en de flessen zaten heel goed verpakt.

• Ik ben: Eerste keer klant

Te laat bezorgd voor een verjaardagscadeau…

Besteld een week voor de verjaardag van mijn vader Datum van bezorgen ingevuld Leuk berichtje erbij voor de verjaardag van mijn vader Betaald Dag te laat met bezorgen… Zeer slecht

Altijd super !

Snelle afhandeling, goed verpakt en een snelle levering.

Snel geleverd goede prijs

Eerste keer bij besteld. Goede prijzen, veel keuze en snelle levering en goed verpakt

Bestelling, betaling, levering: PRIMA

Inmiddels al heel wat bestellingen gedaan bij DrankDozijn. Slechts één keer werd er te laat bezorgd, dit kwam door de bezorgdienst. Prima opgelost door DrankDozijn in de vorm van een kortingscoupon. Zeer betrouwbaar en een van de goedkoopste. Aanrader!

Normaal altijd goed

Ik vraag me af waarom is Crown Wiskey al zeker meer dan een maand of 7 niet te koop

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer goede kwaliteit prijs verhouding!!!

Zeer tevreden een heerlijke rokerige en turf whisky

• Ik ben: Eerste keer klant

Nette prijzen en mooi assortiment

Een dag later ontvangen dan gewoonlijk. Netjes afgeleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede aanbiedingen en snelle levering

Tuin assortiment, goede aanbiedingen en snelle levering.

Goede snelle levering

Levering zoals aangegeven. Tevreden klant.

• Ik ben: N.v.t.

Helemaal top, en dan bedoel ik, alles!

Mooie prijzen voor goede kwaliteit. Het aanleveren van de dranken is top geregeld en verpakking echt stevig!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Het ruime assortiment, goede service en aantrekkelijke tarieven hebben ervoor gezorgd dat ik inmiddels een vaste klant ben.

perfect geleverd

ene dag besteld volgende dag geleverd. super verpakt en de beste keuzes.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Deze keer wel een dag later geleverd waardoor niemand thuis. Dit kwam door Bevrijdingsdag denk ik heb daar wel begrip voor.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Echt een goede service. Vandaag besteld en morgen in huis!

Ik bestel meestal Licor 43. Ik vind het een lekker drankje en bestel het voor de hele maand tegelijk. Snelle bezorging een niet duur!

Complete levering zoals afgesproken

Tegen scherpe prijzen is gehele bestelling keurig op tijd afgeleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd en een goede prijs.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestellen, betalen en ontvangen. Makkelijker kan het niet!

Perfect.

uitstekend

snel en correct de bestelling gekregen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geregeld, top maar blijft toch een beetje raar dat je je voor limonadesiroop moet legitimeren haha

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.