uitstekend

snel betrouwbaar

Prima prijs/product

Prima snelle levering bedankt

Zeer snelle levering

Zeer goed ingepakt en snel bezorgd.... Bedankt daarvoor

Top snelle levering

Top snelle levering prijs hoed. Verpakking uitstekend. Had Baristo 43 gekocht koffie smaak. Had mij wel vergist in prijs, jullie adviteren met excl. Btw prijzen dat is jammer lijkt goedkoop maar is dus niet zo. Verder prima in orde

• Ik ben: Eerste keer klant

Levering in een te grote verpakking

Ik ben wel tevreden met de afhandeling en de kwaliteit van de producten. Door de levering via Postnl duurt de levering vaak wat langer dan aangegeven. Je krijgt dan het bericht het vandaag 'helaas' niet lukt. Kan soms enkele dagen duren. Ik begrijp ook niet waarom er zoveel karton gebruikt moet worden voor twee flesjes. Dat lijkt me verspilling en ook nog schadelijk voor het milieu.

Top bedrijf

Super super snel!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestelling kwam op tijd binnen, net zoals aangegeven tijdens het bestellen. Alles was duidelijk en helder - mijn ervaring is met dit bedrijf is hierdoor prima positief.

Goede whiskey

Jammer dat er maar 2 flessen besteld mochten worden.

UItstekend.

Goede prijs en snelle levering. Goede stevige verpakking.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering en een zeer uitgebreid assortiment

Altijd snel qua levering. Alleen de verpakking is altijd mega groot als je maar 2 flessen whisky besteld. Kan vast ook anders. Verder altijd zeer content met de aanbiedingen en de prijzen. Heeft ook duidelijk mijn voorkeur om op deze manier mijn collectie whisky's aan te vullen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

goede kwaliteit tegen een prima prijs

Goede kwaliteits whuskys tegen een mooie prijs en zeer snelle levering

Kwaliteit

Goede kwaliteit/prijsverhouding Levering conform afspraak

Goede prijzen snelle en nette levering. Ga Zo door

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima verzorgd. Op tijd bezorgd. Prima verpakking. Zeer tevreden.

Super snelle levering

Super snelle levering, prima verpakt.

Snel, goedkoop en gemakkelijk

Snelle levering in goede verpakking.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Voor de zoveelste keer heel goed.

Altijd op tijd, goed verpakt, juiste merken.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zending raakte zoek, meteen opnieuw toegestuurd

Perfecte service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle service en nog belangrijker, lekkere drank voor een scherpe prijs!

• Ik ben: N.v.t.

Uitstekend!

Ik was even sceptisch door de lage prijzen en de snelle levering die ze beloofden, maar ee dag na het plaatsen van de bestelling stonden ze al op de stoep met 2 netjes verpakte dozen vol met drank. Voor een volgend feestje bestel ik hier weer mijn spullen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd goede whisky’s voor een scherpe prijs

Drank dozijn heeft een hele ruime keuze op het gebied van whisky’s. Voor iedere smaak en portemonnee is er altijd wel iets te vinden

Altijd betrouwbaar

Ze leveren snel en veilig verpakt. Nooit problemen ervaren met een bestelling. Ze hebben mooie deals die de moeite waard zijn om in de gaten te houden.

snelle correcte levering

Mijn bestelling werd zeer snel en correct geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alles was weer perfect geregeld, zoals altijd.

Alles was weer perfect geregeld, zoals alle vorige keren. Er was echt niets op aan te merken. Alles werd keurig, goed verpakt en onbeschadigd thuis afgeleverd op de afgesproken tijd. Ook werd ik goed geïnformeerd over het verloop van mijn bestelling. Het bedrijf krijgt van mij het cijfer "10", want ik zou niet weten wat er nog aan te verbeteren valt. Dit is mijn laatste review, want ik heb géén zin om iedere keer na elke bestelling weer een review te schrijven. Dit geldt overigens voor meerdere bedrijven.

• Ik ben: Vaker klant geweest

goede prijs en snelle levering

uitstekend

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.