Slecht

Ik had een persoonlijke tekst aangegeven zoals gevraagd. Alleen staat die alleen op de pakbon en niet op de fles !!zo jammer

Netjes zoals het hoort

Goede prijs, goede verzending

Snelle bezorg

Altijd goed koop

Veel dingen kloppen niet

Snelle levering en makkelijk te bestellen. Vele kortingen zijn niet verrekend. Was nu €13,- duurder uit dan gepland. Mail werd niet beantwoord helaas. Voor de rest prima wijnen voor niet veel Post nl zou s ochtends komen, maar kwam pas einde middag en was helaas niet thuis. Kunnen jullie niks aan doen, maar wel jammer.

Snel en goed

Gemakkelijk iets te bestellen. De afspraken mbt levering wordt nagekomen. De kortingsbon gebruiken viel jammergenoeg een beetje tegen!

Snel en goedkoop

Bestellen ging makkelijk en snel. Dus daar op heb ik geen op of aanmeringen. Levering met postNL was echter heel slecht, ik heb de hele dag thuis gewacht op mijn bestelling, maar postNL heeft het pakket gewoon niet eens proberen te leveren. Ik heb ze 3x voorbij zien lopen maar ze hebben mijn pakket niet vastgehad. Nu moest ik dus zelf naar de Bruna om 2 hele zware dozen te halen, dat was echt niet de bedoeling.

goed verlopen

alleen dat Postnl chauffeur heeft niet aangebeld en alleen een AP gestuurd heeft ,we hebben je gemist . ik heb mijn pakket na drie dagen ontvangen ,notabenen zelf opgehaald. ik vermoed dat er onderling afspraak is gemaakt tussen de chauffeur en Postnl afhaalpunt .

Altijd op tijd

problemen met bezorging

De doos werd afgegeven bij een PopstNl centrum midden in de stad in een gebied waar je met de auto en fiets niet kunt komen. Dit terwijl er voldoende afhaalpunten veel dichter bij zijn waar je wel met auto en fiets kunt komen.. Van dit PostNL centrum hoorde ik dat zij regelmatig deze paketten kregen waar mensen mee moesten worsteren. De reden, volgens hen, dat deze zware paketten hiervoor was dat zij het laatste punt waren op de route van de bezoger (na sluitingstijd winkels mogen bezorgers het winkelgebied in) en het makkelijk zou zijn voor de bezorger om al die zware paketten bij hen achter te laten. Dit zou een reden kunnen zijn om niet meer bij Drankdozijn te bestellen. De oplossing kan zijn om het mogelijk te maken zelf het ophaalpunt te kiezen.

• Ik ben: N.v.t.

Prima prijs en goede levering

Prijs kwaliteit is goed en er wond netjes en snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fles zat goed verpakt. Kon niks mee gebeuren

Makkelijk en goed

Drankdozijn heeft een ruime keuze, goede service, snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Aanrader. Mooi geprijst. Opmerking, dat je bij een kleine bestelling een mega grote doos krijgt, in deze tijd zou een kleine doos ook volstaan

• Ik ben: N.v.t.

Bestellen ging super makkelijk. De levering ging ook heep snel en naar tevredenheid

Snelle levering, goede prijzen

Er zijn bij drankdozijn vaak mooie aanbiedingen van whisky's, en levering is altijd snel en accuraat. Drank is ook goed verpakt in de doos.

Snel en goed,

Snelheid en kwaliteit

Snelle manier van bestellen, uitermate snelle en juiste levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Eerste bestelling gedaan, veel over gehoord over Drankdozijn. Alles klopt, super snelle levering, correcte factuur zeker van plan om meer te bestellen

• Ik ben: Eerste keer klant

Scherpe prijzen en levering volgens afspraak

zie boven

Prima snelle levering

Top service!

Altijd positieve ervaringen!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruime keuze, goede prijzen!

Veel aanbod, tegen prima prijzen. ook de verzendkosten vallen mee, ook als je geen volle doos wilt bestellen. Levertijd is binnen de aangegeven tijd. Ook op postNL punt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering,flessen goed verpakt,makkelijke site om te bestellen en te betalen met duidelijke en voldoende informatie bij de producten.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.