Snelle levering. Wat wel jammer was dat er 3 flessen in een doos voor 12 flessen werd geleverd.

Snelle service!

Ik kan iedereen Drankkozijn iedereen aanbevelen!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fijne website en prijzen!

Al meerdere malen besteld via deze website. Makkelijk in gebruik, mooie aanbiedingen en snel geleverd.

Mooie deals!

Af en toe leuke (donderdag)deals op drankdozijn! Groot assortiment en altijd snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestelling geplaatst netjes de volgende dag afgeleverd goed verpakt Ik ben er superblij mee. top.

• Ik ben: Eerste keer klant

Drankdozijn: kwaliteit en bezorgt op tijd!!

Al meer dan een jaar klant; je koopt er met verstand; of voor je zelf of iemand anders die je verrassend blij wilt maken.

snelle lievering

snelle lievering - top

• Ik ben: Eerste keer klant

Voor zover ik weet, de goedkoopste en de snelste en super zorgvuldig verpakt.

Zie vorig antwoord

uitstekend

Altijd goed op tijd en foutloos geleverd. Dat drinkt lekker weg!

Snel en goedkoop

Echt een top winkel! Goede aanbiedingen en super snelle levering.

1e bestelling maar niet de laatste

Fijne website, ruime keuze, goede prijzen. Snelle levering.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goedkoop, goed geleverd. Assortiment mag uitgebreid worden

Fijn. Was allemaal snel en betaalbaar! Was nog wel Opzoek naar andere wijn maar ach. Was goed zo

Alles prima in orde.

Gewoon, bestelling en levering dik in orde en prijstechnisch goed.

Prima assortiment, mooie prijs

Duidelijke website met en groot assortiment en veel mooie acties. Bestellen weekt simpel en je wordt prima op de hoogte gehouden van de status van je order. Meestal de volgende dag al geleverd in een zeer goede verpakking

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer tevreden over de levering alleen zie de doos wel iets kleiner kunnen 3 flessen in een doos geschikt voor 12 flessen is wat ruim.

prettig verpakt...snel geleverd

prettig verpakt...snel geleverd

Prima service snelle levering

Ruime selectie en keuze service is goed mis alleen nog voucher klantenkortingen of gratis leveren etc mag wel iets vaker! Helaas was mijn verjaardag korting ook al verlopen..

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle, goedkope en volledige leveringen

Als je de aanbiedingen kunt afwachten kun je heel goedkoop terecht en de levering is snel.

Drankdozijn prima, PostNL slecht

Op 1 februari besteld, zou op 2 februari (verjaardag) bezorgd worden. Een kwartier voor aanvang van de verwachte besteltijd liet PostNL weten: We hebben u gemist! Met de mededeling dat ik het pakketje een dag later na 15 uur kon ophalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Gelukkig heeft de verpakking door Drankdozijn de extra besteltijd glansrijk doorstaan: Het fraaie flesje kwam ongeschonden uit de verpakking.

Snel en goedkoop

Snel, soepel en goed verpakt

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed assortiment, snel en betrouwbaar

Meerdere malen besteld. Prima webshop, snelle levering geheel conform afspraken in een (wat dure maar ook) stevige verzendverpakking.

Een goede koop

Product was goed verpakt en op tijd bezorgd

• Ik ben: Eerste keer klant

Duidelijk en snel te navigeren wibsite , Snel geleverd , goedkoop en goede aanbiedingen .

• Ik ben: Vaker klant geweest

Eerste order eenvoudig en prima verlopen

Ik was nog onbekend met deze drankenspeciaalzaak. Op basis van reviews van anderen vrij onbezorgd mijn eerste bestelling geplaatst. De keuze voor diverse soorten rum waarnaar ik zocht is ruim en duidelijk beschreven. Eenmaal gekozen en besteld verliep de levering vlot en volgens verwachting. Geleverd in een goede stevige kartonnen doos met ruim voldoende bescherming. Geen twijfel dat ik een volgende order zal plaatsen. Keep it up!

Mooie prijzen

Vlotte levering, goeie prijs

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.