Matig

De bezorger heeft niet de moeite genomen om het op ons adres af te leveren. We waren de gehele dag aanwezig van 08-22:00 uur

Volgende dag geleverd.

Volgende dag geleverd, super

Top winkel

Heel groot assortiment, goede prijzen en heel snel geleverd en heel belangrijk super verpakt. Enige wat beter zou kunnen is ‘oude’ producten die niet meer leverbaar zijn van de website halen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestelling tijdig en zonder gedoe ontvangen

Het plaatsen van de bestelling verliep snel en gemakkelijk. De bestelling is tijdig en zonder gedoe ontvangen. De whiskey was geheel naar verwachting, ik ben er erg blij mee.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel geleverd. Mooie producten.

Binnen een dag een single malt ontvangen die niet overal te verkrijgen is. Perfecte service!

• Ik ben: Eerste keer klant

Veelzijdig aanbod en vlot geleverd

Breed aanbod en altijd snelle levering

Prima geregeld

Prima geregeld, mooi afgeleverd

perfect

ik bestel altijd de monin siropen en ze zijn echt geweldig en altijd snel geleverd

Super en snel

Toppie

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering, goede prijs product verhouding

Goede snelle website, groot assortiment, mooie aanbiedingen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

De bestellingen worden netjes en op tijd geleverd

Tot nu toe wat ik besteld heb klopt en de prijzen kloppen ook .En op tijd geleverd Ook zijn de aanbiedingen goed

Supergemakkelijk

Ik vindt het erg gemakkelijk op.deze wijze te kunnen bestellen,zeker met de supersnelle leveringen. Top voor elkaar.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geweldig assortiment en snelle complete levering

Bij grotere partyen kom ik altijd hier terug voor mijn bestellingen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Correcte snelle levering goede prijs

Gewoon top

Alles goed geregeld. Fijne site, leuke aanbiedingen, de beste producten, goede verpakking, fijne bezorging. Gewoon top

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestelde een fles whisky. Bezorger zetten hem in de regen en het zicht van derde neer. Toen ik thuis kwam je raad het al pakket weg. Maar even mailen en werd meteen goed op gepakt. Super

Snelle, correcte levering

Onverwachte producten voorradig en dan heb ik het over producten, die elders niet meer leverbaar zijn.

Kan niet beter!!!

In 1 woord, geweldig !

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering en regelmatig goede aanbiedingen

Ik heb al vele malen diverse flessen drank besteld bij Drankdozijn. Meestal met 12 flessen in een doos om gratis levering te krijgen. Levering is snel, goed verzorgd en tot nu toe klopten alle leveranties.

Perfecte service

Vriendelijke en ongecompliceerde service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Perfect verpakt en snel geleverd

Zo als altijd geleverd op afgesproken datum, in een stevige doos. Altijd goedkoper als elders.

Betrouwbaar en vlot geleverd

Elke keer als ik hier bestel ben ik erg tevreden. Snelle levering en prijzen zijn goed. Zeker in de aanbiedingen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruime keuze, goedkoop, snel en gemakkelijk

De titel zegt het. Niet alleen een goeie plek om de standaard zaken goedkoper te krijgen dan bij de keten-slijters. Maar ook een groter aanbod aan interessante Gins, of varianten als Jameson Caskmates Stout. En je bestelt makkelijk een fles van iets raars als Fernet Branca mee, waarover je alleen gelezen hebt, maar wat je nu voorbij ziet komen.

Gewoon prima!!

Zoals altijd snel geleverd zonder gedoe!

mooie prijs, vlotte levering

na bestelling volgende dag al in huis, goed verpakt.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.