Uitstekende service

Likeur 43 chocolate besteld en de volgende dag in huis.

• Ik ben: Eerste keer klant

goede website en supersnelle levering

zeer goed

best of the best

you can not find better deals or prices than Drankdizijn. Try it yourself if you don’t trust me. I have been ordering my gin here all the time. Drankdozijn made me forget gal em gal years ago. Keep it up all at Drankdozijn

• Ik ben: Vaker klant geweest

makkelijke online drankenspeciaalzaak met groot assortiment

snelle service en niet duur.

Goed assortiment-Snelle levering

Aanbevolen dus

Altijd goed

Altijd goede prijzen, makkelijk bestellen, goed geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie selectie, goede prijzen en aanbiedingen

Ik kom hier al jaren voor mooie whisky's (en soms ook whiskeys, en soms ook andere drankjes) voor goede prijzen. Snel geleverd. Prima responsieve klantenservice... Jullie zien me snel weer.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs en snelle bezorging. Ik vind wel dat de bezorgkosten bij bijvoorbeeld 6 flessen gratis worden. Verder top service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Uitgebreide keuze in whisky!

Een van de weinige met De Campbelltown whisky Kilkerran in voorraad :) Snelle en adequate levering!

• Ik ben: Eerste keer klant

uitstekende service, goeie prijzen, supersnelle levering

Het aanbod op D12 is in de loop der jaren verrassend groot geworden. Daarnaast is het een perfect bedrijf met goeie service en snelle leveringen (in geweldige dozen) De prijzen zijn onverslaanbaar, ik hoef nieters te zoeken naar anderen, D12 is altijd de goedkoopste...

snel en correct

• Ik ben: Vaker klant geweest

Plezierig adres om te bestellen

Uitgebreid assortiment tegen redelijke tot scherpe prijzen en een snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering tegen zeer scherpe prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

makkelijk zoeken en bestellen ...en netjes en op tijd geleverd .

Kan niet beter

Wederom een bestelling die vlot verliep van bestellen tot afleveren. De verpakking was ook nu weer dik in orde. Ga zo door.

OK

snelle levering en duidelijk aanbod

goede en snelle levering

Goede en snelle levering, mooie aanbiedingen. Goed bereikbaar bij email, lossen problemen op. Top bedrijf

Eenvoudig en duidelijk

Nette website, handige indeling, duidelijke omschrijvingen, soepel bestelproces en vlotte bezorging

Prima in orde

Zoals eerder, prima in orde Zeer ruime keus

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede service, vlotte levering.

Grote betaalbare keuze en wordt keurig verpakt en snel geleverd.

• Ik ben: Eerste keer klant

Ruime keus, scherpe prijzen en goede klantenservice

Heerlijk om even te winkelen bij Drankdozijn. Veel keus en ook totaal ander aanbod dan de standaard slijterijen. En goede aanbiedingen. Zo kan je je vrienden nog eens verrassen!

Gewoon goed

Levering zoals het hoort tegen nette prijzen. Doos is helaas wel erg groot als je minder dan 12 posities besteld.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd snel en goed verzorgd, al jaren

Zie boven

Prima.

Alles gaat altijd goed en zoals afegsproken.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super service en snelle levering

Super leuke aanbiedingen. Bijna alles wat ik kocht was in de aanbieding dus maar gelijk besteld. Was vele malen goedkoper uit dan bij een andere dranken winkel. En het werd thuis bezorgd dus dat was helemaal ideaal! De levering was super snel!

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.