Betrouwbaar

Enorme keuze,en eerlijke recenties

Goed verzorgt

Makkelijke bestelling Goed koper dan bij diverse zaken Thuis bezorgt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

De dienst na verkoop is heel vakkundig en meedenkend

Door onkunde van PostNl te laat geleverd. Mensen van klantendienst waren wel open en eerlijk over de info. Uiteindelijk met vertraging de bestelde goederen gekregen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering alles conform afspraak

prima prijs kwaliteit verhouding en een snelle levering

niet

Snel geleverd!

• Ik ben: Eerste keer klant

Meerdere malen besteld. Goeie en snelle klanten service. Super snel bezorgt. En goedkoper als de winkel naast de super markt Alleen de bezorgkosten mogen omlaag. Naar mijn mening. 100 euro voordat t gratis is . Vind ik erg veel .waardoor je kleinere bestellingen niet snel hier besteld

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima aangekomen maar de tracking was een rommeltje

Heb besteld net voor de feestdagen, dus uiteraard kan er iets mis gaan. De fout ligt daarom ook absoluut niet bij Drankdozijn. Het pakket was volgens mij 2x uitgesteld maar was uiteindelijk tóch bezorgd. Ondanks dat er nu nog steeds (10 dagen later) staat dat de zending is gesorteerd met de bezorgtijd op 10 dagen terug. Ik stond er dus van te kijken dat mijn pakket tóch was aangekomen ondanks dat er stond dat hij pas net was gesorteerd. Er zal dus door de drukte wel iets mis zijn gegaan.

Goede en ruime collectie

fantastische aanbiedingen en snelle levering. Voldoende keus alleen mag de verpakking wel minder groot.

Topsite

Heb hier al meerdere keren wat besteld maar se hebben nog nooot teleurgesteld.... Duidelijke mails snelle bezorging mooie praktische dozen helemaal top.

• Ik ben: Eerste keer klant

Drankdozijn komt zijn afspraak na.

Nog nooit een probleem gehad met dit bedrijf. En vandaag besteld is morgen in huis. Top bedrijf

Mega snelle levering!

Super snel geleverd! ‘S avonds rond 20.00 besteld en de volgende ochtend 09.00 al in huis

Snel, goed en goedkoop

Een superaanbieding op de Caol Ila 12. Scheelt gewoon een tientje en dan zijn de verzendkosten al meegerekend. Dat is serieus geld. En: vandaag besteld, morgen in huis. Kortom, echt geweldig

Excelente

Voor herhaling vatt

Altijd goed bij Drankdozijn

Scherpe prijzen, fijne website en de drank komt altijd netjes ingepakt en onbeschadigd aan!

• Ik ben: N.v.t.

Kan alleen maar super zeggen

Al jaren koop ik vanuit Spanje voor mijn zoon en schoonzoon een heerlijke whisky voor hun verjaardag bij jullie. Altijd goed en op tijd bezorgd. Dus geen klachten van mij.

Snelle correcte levering

Ondanks de drukte van de feestdagen, werd mijn bestelling snel geleverd!

Effectief en efficiënt

Snelle levering in een drukke tijd en heel goed verpakt

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle en mooi verpakte bestelling. Kan niet beter.

Fantastisch!

De volgende dag bezorgd, terwijl het 5 dozen waren. Super geregeld!

Onnodig grote verpakking

Onnodig grote verpakking, verder prima.

Supper goed

Aantal keer besteld en altijd op tijd afgeleverd, heel goede service en altijd goede kortingen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Leuke prijs en snel geleverd

Sommige winkels hebben soms aantrekkelijkere aanbiedingen

snel

vanavond besteld is morgenochtend in huis

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.