Ruim assodtiment, snelle levering thuis of pickuppoint

Isle of Harris gin gekocht hier, snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Vooral de snelle levering was nu belangrijk voor mij aangezien ik een beetje last minute had besteld. Top

• Ik ben: Eerste keer klant

waste aan verpakking en vervoersruimte

Blijft een uitdaging om de juiste verpakking te vinden voor webshops, dat past bij de grootte van de inhoud. 1 fles versturen in een overmaatsdoos voor 6 flessen, die ook nog eens veel te hoog was. Verspilling in karton, opvulmateriaal en transport ruimte.

• Ik ben: Eerste keer klant

Word netjes en goed verpakt en top levering

Top bedrijf!

Altijd een scherpe prijs voor goede whiskey! Snelle en goede levering! Wij zijn al jaren klant en kan drankdozijn dan ook aanbevelen bij de whiskydrinkers!

Goede prijzen en snelle levering

Super mooie prijzen en perfecte levering alles is top verpakt

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gewoon doen wat ze beloven

Goede prijzen, snelle levering, goed bereikbaar bij vragen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Top. Altijd op tijd en niet te vergeten: prijs is goed.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Voordelig met mijn heerlijke Moët champagne!

Voordelig met de heerlijke Moët! Snelle en goede levering!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie producten voor een constante lage prijs.

Zelfs als deze producten niet extra in de aanbieding staan, zijn ze nog altijd goedkoper dan elders. Snelle levering en perfect verpakt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

prima zoals besteld en snel geleverd

en ook de prijs was mooi laag!

• Ik ben: Eerste keer klant

Uitgebreide collectie en uitstekende service

Wonende in Den Haag dacht eenvoudig mijn selectie drankjes lokaal online te kunnen bestellen. Not! Zelfs bij de bekende G&G niet alles voorradig. Maar dus wel bij Drankdozijn met als thuisplek Amsterdam. Eenvoudig online bestelling geplaatst (goede prijzen/aanbiedingen overigens) en betaald en supersnel in stevige doos ontvangen. Weer een reden - buiten covid om - om niet de deur uit te hoeven en slepen met flessen. My favorite for ever (FFE).

• Ik ben: N.v.t.

Klasse

Levert altijd op tijd en goed verpakt !

Goede prijzen en snelle levering

Super mooie prijzen en perfecte levering alles is top verpakt

Snelle en goede levering

Het was de eerste keer dat we digitaal drank voor een feestje hebben besteld en dat is zeker niet de laatste keer. Drank werd geleverd in sterke dozen. We zijn tevreden met de goede service van Drankdozijn.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede snelle afwerking en ruime product keuze

Prettige productkeuze en keurige verwerking

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering prima service. Verzendkosten zouden misschien sneller gratis mogen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heerlijke wijn en super snelle levering.

Een heerlijke wijn, super snel geleverd en goed stevig verpakt.

Snel

Uitgebreide keuze en snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super voordelig en super snelle levering

Bestelling gedaan om mijn mannetje te verrassen. Prijzen waren zo super voordelig dat ik meer besteld heb. Gelijk de volgende dag al in huis, nou hoe snel wil je je bestelling hebben. In een woord fantastisch!

Goede en snelle levering

Ben erg tevreden, snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Hier moet je zijn voor je drank helemaal toppie

Ruime keus voor een eerlijke prijs. Zondag besteld en maandag geleverd een snelle en goede service

Helemaal top

Word geleverd zoals beloofd op aangegeven tijd. Daarnaast zoveel goedkoper dan de slijterijen, had ik dit maar eerder geweten.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Een van de beste webwinkels die ik ken....en waar ik me af en toe graag mee verwen !!

Overzichtelijke website Duidelijke afrekening Snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heb eerder bij drankdozijn besteld en voor de maand december weer. Prima service en de volgende dag in huis.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.