18+ beleid bij aankoop niet van toepassing

Ik kocht een fles lynche siroop. Daarvoor moest ik bij de internet aankoop legitimeren als ook bij het afleveren. Niet nodig en daarom vreemd en belachelijk: in de gekochte siroop zit geen druppel alcohol!

• Ik ben: Eerste keer klant

Grote assortiment waar uit gekozen kan worden, met mooie aanbiedingen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd snelle levering en goede prijzen. Heel tevreden en zeker aan te bevelen!

Snel en netjes

Snel en correcte levering

Prima, voor herhaling vatbaar

Ik kende Drankdozijn.nl nog niet, dus dit was mijn eerste bestelling. De fles whiskey was erg zorgvuldig ingepakt en kwam ook zonder deukjes of krassen aan. Volgende keer bestel ik er weer. Dankuwel.

• Ik ben: Eerste keer klant

Gewoon alles correct en vlot en laagste prijs

Zie bovenstaande

Super tevreden!

Snelle levering en zeer goed verpakt! En niet onbelangrijk; een goede prijs. Helemaal tevreden.

Snelle service !!

Vrijdagsmiddags rond 14.00 uur besteld, de volgende dag zaterdagmorgen ergens rond 11.00 uur bezorgd, helemaal perfect !

• Ik ben: N.v.t.

Alles was weer perfect geregeld.

Ook deze -- mijn zoveelste -- bestelling, was weer perfect uitgevoerd. Alles was keurig op de afgesproken tijd onbeschadigd afgeleverd. Echt een bedrijf waarvan je op kan vertrouwen.

Precies zoals het hoort

Bestelling juist en volledig uitgeleverd. En mooi op tijd. Post.NL heeft het in de hal gezet (we wonen op etage 7) dus weer geen legitimatie laten zien, hoewel dat toch een voorwaarde is.

• Ik ben: Vaker klant geweest

super prijs/kwaliteit met uitstekende service

Ik bestel geregeld via Drankdozijn.nl, omdat zij scherper prijzen hanteren, goede kwaliteit leveren en zo ook een uitstekende service bieden. Ik raad iedereen eens aan een kijkje te nemen op de site, zonder de intentie die "iedereen" aan de drank te helpen

Goede service, goede producten, goede prijzen

Perfect geregeld en blije klant

Goede service, goede producten, goede prijzen

Perfect geregeld en blije klant

Altijd goed

Altijd mooie aanbiedingen en altijd optijd.

Ook een top klantenservice

Ik ben al jaren klant, maar nu zat voor het eerst in al die jaren een verkeerde fles in een van de dozen. Na contact met de klantenservice heb ik de goede fles de volgende dag alsnog gekregen, en de verkeerde fles als goedmakertje mogen houden. Top service!

Positief

Snel afgeleverd. Goed verpakt.

• Ik ben: Eerste keer klant

Mooi ruim assortiment met leuke prijzen

De site is handig. Het assortiment is goed. De prijzen zijn aantrekkelijk. De verzending is snel. De verpakking is geweldig. En leuk als zo'n doos aangeboden wordt. Zeker een aanrader

• Ik ben: Vaker klant geweest

Groot assortiment tegen scherpe prijzen en goede snelle levering

Drankdozijn heeft een groot assortiment in verschillende soorten dranken tegen scherpe prijzen. De levering van de producten is super strak. De producten zijn zorgvuldig en stevig verpakt.

heldere communicatie

• Ik ben: N.v.t.

Ze hebben alles, ze leveren alles

Goedkoop en snel. Vaak is Drankdozijn mét verzendkosten nog steeds goedkoper dan de plaatselijke slijterij. Nooit problemen gehad.

Prima ervaring

Duidelijke site, goed geholpen door de Klantenservice bij mijn verzoek tot aanpassen van de afleverdatum, bezorging op tijd. Kortom, helemaal goed.

Uitstekend verzorgd en bezorgd

Zoals boven

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede service en snelle levering

Verjaardags kortingcode was verlopen maar na mail contact verlenging gekregen.

Goede en snelle levering

Makkelijk bestellen en concurerende prijzen.

Correct, snel en betrouwbaar

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.