Uitstekend!!

In eerste instantie bij drankdozijn terecht gekomen om dat zij een van de weinigen zijn die zoveel smaken van Monin siroop verkopen met een super handig pompje: zo pro en zo blij mee!! Maar nu ook de aanbiedingen en ruime keuze ontdekt dus binnen een week al 2e bestelling gedaan; erg blij mee en snelle levering is ook top!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

De website waar ik mijn whiskey zeker koop :)

Goede en snelle levering

Wanneer ik mijn bestelling plaats kan ik er op vertrouwen dat die snel en goed aankomt. Echt top service!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Aboslute favoriet, mis alleen nozem oil in het assortiment

Bestel het liefst hier, wegens de lage prijs en groot assortiment (whisky). Ook voor feestjes vind ik hier altijd wat ik zoek. Alleen ontzettend jammer dat er geen nozem oil in het assortiment zit. Weet zeker dat dit met deze prijzen en service goed wordt verkocht.

Uitgebreid assortiment

Je kunt voor alles bij drankdozijn

Snelle levering, goede prijs

Jammer dat mijn favorieten niet altijd voorradig zijn.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherpe prijzen en snelle levering binnen kort tijdslot

Zie titel

Snelle bezorging

Dat we corecte verzending en snel in huis hebben bedankt voor de snelle levering..

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle verzending van leuke aanbiedingen!

Bestel hier regelmatig leuke whiskyaanbiedingen. Altijd snel en goed geleverd, nooit klachten of problemen gehad.

• Ik ben: Eerste keer klant

Only place to buy your fine wines and spirits

Use Drankdozijn to order whisky. Always the best price and delivery is free and fast, (Usually next day). Always a huge variety to choose from. Would highly recommend them!

• N/A

Bezorgd in stevige doos Snelle levering Zeer netjes

Goed concept

Het enige wat ik jammer vond is dat de bezorging van bestelling tot 3 x toe is gewijzigd. Ik had de bestelling ruim op tijd gedaan ivm een verjaardag maar toch is het door de wijzigingen van de bezorging te laat binnen. Ik denk eerlijk gezegd dat het komt ivm de drukte door de feestdagen. Maar verder ben ik goed tevreden

Prima snelle levering

Was makkelijk om te bestellen. Heldere berichtgeving en snelle levering. Alleen verpakking had wat minder groot gekund. Maar da's muggeziften.

goede snelle levering

alles volgens wens

• Ik ben: Vaker klant geweest

Vandaag besteld en morgen al in huis

Mijn ervaring met dit bedrijf is uitstekend. Alleen de ouzo zou wat meer in de aanbieding mogen.

!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed en snel geregeld, een aanrader!

• Ik ben: Eerste keer klant

zoals altijd zorgvuldig verpakt en geleverd

De bestelling wordt over het algemeen netjes op tijd afgeleverd (dat was in het verleden wel anders maar daar kan D12 niet veel aan doen). Verder veel keus in de (whisky)webshop, met goede wekelijkse aanbiedingen. Deze keer besteld om een kleinschalige whiskyproeverij te organiseren.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Voor het eerst bestelling geplaatst en deze is uitstekend verlopen.

Snel en goede prijzen.

Prima service. Enige punt van kritiek is de achterlijk grote doos voor m'n 6 bestelde items...

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima en tijdige levering!

Grote keuze, en goede beschikbaarheid, leuke aanbiedingen.

Helemaal top

Na een paar dagen was de Ciroc Black Raspberry in de aanbieding, had dit graag eerder geweten. Ook zou ik meer ciroc willen zien bv uit GB of de VS

uitstekend

er ging wat mis met deze bestelling, dit werd echter keurig opgelost

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.