Snelle nette levering

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel

Altijd goed

Ik bestel hier vaker mijn alcoholische dranken. Zijn goedkoop en het wordt snel geleverd.

Zeer betrouwbaar

Altijd vlotte levering en zeer aantrekkelijke prijzen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima webshop en snelle levering

Eerste bestelling gedaan met een mix van Whisky, likeur en wijn. Breed assortiment, overzichtelijke webshop en duidelijje checkout Aangenaam verrast door de snelle levering en prima verpakkingswijze.

Prima en snelle service

Prima en snelle service. Snel weer bestellen want alles is alweer op.

Goede webwinkel

Ik had een verkeerde fles drank bij mijn bestelling gekregen. Na een mail werd dit direct recht gezet. Normaal gaat het sowieso altijd goed.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geweldig zoals het besteld kan worden en zoals het geleverd wordt, Top.

Zie boven

Excellent - fast and secure & great prices

Quick to order, helpful customer service, great prices, well packaged - what more do you want :)

• N/A

Snelle levering en correcte product zonder schade. Gebruikt erg degelijke verpakking. Volgende keer bestel ik veelvouden van 6 stuks (volle doos)

• Ik ben: Eerste keer klant

Geen speld tussen te krijgen

Makkelijk zoeken, bestellen en snelle levering

Goed!

Wellicht leuk om een inpak optie op jullie website te plaatsen voor als het een cadeau bestelling is.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Vlot, mooie prijs en snel geleverd

Overzichten goed te vinden, ruime keuze, en vlotte afwerking

• Ik ben: Eerste keer klant

Uitgebreid assortiment en nette prijzen

Goede ervaring! Snelle en correcte levering. Duidelijke en transparante product- en verzendinformatie.

Goed geregeld

Goed geregeld

Zeer snelle verzending

Prducten geleverd zaaoals bestel, snel verzonden, zelfs kortings bon, iets te laat, nog geldig.

Totaal 'klasse'

Snelle levering van het product, die elders niet voorradig was ! en verpakt op een bijzondere wijze

Goede ervaringen!

Al vaker bij Drankdozijn besteld. Goede prijzen, goede klantenservice en goede kwaliteit drank. Ook krijg ik regelmatig, zoals op mijn verjaardag, kortingscodes van bijv €10,-! Zeker een aanrader.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geweldig netjes verzorgd en verzonden

Alles is naar mijn tevredenheid ik blijf klant bij jullie

Goede en snelle service

Alles was keurig verpakt!

• Ik ben: Eerste keer klant

Alle flessen zijn keurig verpakt en ook nog een vlotte levering

Correcte levering

Ik ben iemand van afspraken. Daar houd ik mij immer aan. U dus ook. Een grote pluim! Mooie verpakking ook. Heb dit te voet afgehaald bij PostNL-punt. Nu weet iedereen in deze kakkineuze wijk dat ik aan de Drank(dozijn) ben…

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijke website. Vind gauw wat je zoekt. Bestellen en wordt snel bezorgd. Prima site prima levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en beste prijs!

De beste prijs, zelfs als het elders in een actie is. Snelle levering en goed verpakt. Voor ons de eerste keer maar super ideaal en dus zeker niet de laatste.

• Ik ben: Eerste keer klant

Heel fijn dat alles gewoon gebracht wordt. Nette snelle verzending en heerlijke wijn

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.