heel goed ; zoals altijd

netjes verpakt , nog nooit problemen ondervonden , snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Veel keus in whiskey en calvados voor een prima prijs

Bij toeval terecht gekomen bij Drankdozijn. Bestel om de 2 maanden. Altijd goede aanbiedingen en scherpe prijzen met ook nog eens kortingscoupons. Leveringen keurig snel en correct.

Snelle levering fijne prijzen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en veel keuze

Aparte drank die ik normaal uit het buitenland meeneem voor prima prijs en snel geleverd. Fan.

• Ik ben: Eerste keer klant

Leveringen zijn altijd mooi op tijd en de bedragen op de facturen kloppen altijd

Geen klachten!

Snel, Goed en voordelig.

Prima bedrijf om voor voordelige prijzen drank te bestellen. Makkelijke website. Fijn dat je ook zelf een bezorgdag kunt kiezen. Enige minpuntje is het tijdstip van bezorging. Mijn advies is om geen tijdstip te noemen van de bezorging maar een dag.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goedkope prijzen, snelle verzending ,prima verpakking

Zie bovenstaande

Helemaal top

Snelle & correcte levering

Goed geregeld, goede service

Altijd prima geleverd

Bestelling altijd volgens afspraak en op tijd geleverd. Maakt niet uit welk product je besteld

prima assortiment.

Mooi assortiment van Whisky's met scherpe prijzen, de keuze is reuze. Wat je besteld komt uitstekend verpakt en op tijd geleverd.

degelijk

overzichtelijk

Prima!!

Vlotte levering tegen een respectabele prijs.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Op de drank totaal geen opmerking ,alleen zien de buren van heel ver dat je drank bestelt heb .(verpakking zou suptieler mogen )

Super tevreden

Goed ingepakt verzonden, en snel geleverd.

gewoon makkelijk en voordelig

Groot liefhebber van Zuidam korenwijn 1-3-5 jaar.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering door drankdozijn. Je moet alleen wel zorgen dat je thuis bent anders gaat het naar een afhaal punt omdat je je eigen moet legitimeren aan de deur terwijl dit ook online al gedaan is

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar. Elke levering is snel en er is nog nooit iets mis gegaan. Erg tevreden

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel bezorgd en probleemloos bestellen. Wat wil je nog meer voor die prijs.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering van de bestelde dranken. Goed verpakt in een stevige doos. TOP

Goede prijs snelle levering

Liter strohrum besteld 2 dagen later in huis voor een zeer redelijke prijs. In de winkel Zowiezo geen 1 liter te koop.

Altijd op tijd. Prima verpakking

• Ik ben: Vaker klant geweest

Op tijd geleverd, goede producten, duidelijk proces.

Fijne bezorging en duidelijk proces!

prima!

Snel en goed afgeleverd, maar helaas zat de tekst die ik opgegeven had er niet bij, dus ontvanger had geen idee van wie de whiskey kwam, dat was wel jammer

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.