Makkelijk besteld en snel in huis

Makkelijk besteld en snel in huis

goede prijzen, snelle levering

Bestellen van drank gaat gemakkelijk, valt me op dat de prijzen en aanbiedingen minder worden, ook kon er dit maal voor het eerst maar een fles chivas regal besteld worden, jammer

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer uitgebreide keus voor een uitstekende prijs, al jaren!!

Al is het de Schrobbeler voor het kerstpakket, een lekkere Pastis voor mijn vrouw of een heerlijke Talisker of Springbank voor mezelf of een blend voor de koffie. Zo veel keus voor een prima prijs. Al jaren ben ik klant van Drankdozijn en ik hoop dat nog jaren te blijven.

Goede prijzen uitstekende selectie

Er is altijd wat te vinden en vaak erg leuke aanbiedingen. Zelfs zonder kortingsacties is drankdozijn erg voordelig. En er wordt altijd zeer tijdig en keurig geleverd. De dozen zijn overigens heels stevig en kwamen ook goed van pas bij ons recente verhuizing! :-p

Snelle en keurige levering

Snel geleverd. Ik had 2 flessen besteld, jammer dat er zoveel verpakkingsmateriaal werd gebruikt.

Levering prima .. bezorging was k.t .. ;

Drankdozijn heeft alles goed gedaan ... het ging fout bij de bezorging .. ; Aangeven dat je gaat leveren binnen een periode .. thuis wachten op ... ; En dan niet komen opdagen. Waardoor levering opschuift tot NA het weekend ... ; Drankdozijn ... is niets te verwijten .. ;

• Ik ben: Eerste keer klant

Superbegrip voor digibeetachtige besteller.

Ben grenzeloos fijn geholpen door uw medewerkers en in het bijzonder door Victoria toen een en ander in de war leek te lopen en dat deed me ontzettend goed en maakte me rustig. Bijzonder bedankt.

Altijd prettige winkelervaring

Mooie, duidelijke en gemakkelijke site. Veel keuze en gunstige prijzen. Eenvoudig bestelproces, en snelle en correcte levering.

zakelijk en stipt

Snelle, duidelijke afhandeling.

Super winkel

Breed assortiment Snelle levering Scherpe prijzen

• Ik ben: N.v.t.

De bestelling was keurig op tijd en zoals beloofd binnen.

weer goed geleverd

zeer tevreden weer

Altijd conform verwachting.

Altijd conform verwachting. Fijn dat vooraf werd aangeven dat de bestelling een dag later vanwege de drukte zou worden geleverd.

goed, goedkoop en snel

Eenvoudig om te bestellen, goedkoop en snel geleverd.

Mooie aanbieding

Erg goed

Snelle levering, goed verpakt,makkelijke site om de producten te bekijken en bestellen. En een aantal producten veel goedkoper als in de andere winkels.

Scherp

Een weelde aan mooie dranken en heel veel tegen hele scherpe prijzen. Kunnen concurrenten een puntje aan zuigen.

Mooie prijzen

Captain morgan heerlijk met een beetje cola

Goed gedaan

Grote collectie, scherpe prijs en snelle bezorging

Gewoon goed!

Zoals altijd, gewoon goed. Heldere website, makkelijk bestelproces en correcte/snelle levering. Bedankt.

geweldig

zeer netjes afgeleverd

Goede prijzen, perfecte levering

Eenvoudig bestellen, op de afgesproken tijd geleverd in een herbruikbare verpakking. Uitstekend geregeld!

Toezegging is niet nagekomen

Op de site stond dat als ik voor 21:00 bestel het de volgende dag bezorgd wordt. Door drukte zou dat wellicht een dag later worden. Ik had op dinsdag mijn bestelling geplaatst dus normaliter zou die op woensdag bezorgd worden. Door drukte hield ik rekening met donderdag. Uit eindelijk las ik op PostNL site dat de bestelling pas op vrijdag bezorgd zou worden. Maar vrijdag vertrok ik voor een weekendje weg met vrienden en daar was de drank voor bedoeld. Uit eindelijk heb ik dus bij andere slijterij de drank moeten kopen en was ik veel duurder uit. Dit was zeer teleurstellend!

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.