alles heel netjes ingepakt snel geleverd, bestel zeker nog een keer

• Ik ben: Eerste keer klant

Iemand blij kunnen maken, zelfs in het buitenland

Na een paar geweldige dagen in de Vogezen waarbij onze gastheer rijkelijk zijn whisky deelde met ons was het een groot genoegen hem een nieuwe fles te kunnen opsturen via Drankdozijn.

...

Supersnelle levering

Ik heb voor het eerst hier besteld omdat ik al langere tijd op zoek was naar een product waar nergens online te koop was. Tot mijn verbazing werd het de volgende dag al heel netjes bezorgd. Ik heb nu gelukkig een adres waar ik voortaan zal gaan bestellen

• Ik ben: N.v.t.

Excellent Whisky 10 out of 10 !

Excellent performance. Drankdozijn is mijn preferente adres, met uitstekende service!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk bestellen, gunstig prijzen en moeilijkheden met code goed geholpen via mail.

Heerlijk

Heerlijk online winkelen wat een fijne shop. Niet duur en waar voor je geld. Ik blijf klant

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijs en snelle levering

Zeer uitgebreid assortiment met goede aanbiedingen en betrouwbare snelle levering

geweldig

mijn ervaring...... heel simpel. veel , goede prijs snel in huis .

uitstekende service

de bestelling is snel en geheel naar wens uitgevoerd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Veel keus, voordelig, en gratis thuis bezorgd

Zie hier boven.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel, betrouwbaar en correct!

Mijn bestelling werd direct bevestigd per mail samen met de details van de bezorging door PostNL. Correcte aflevering, correcte factuur, kortom de bestelling en levering is perfect georganiseerd. Een aanrader!!!!

• Ik ben: Eerste keer klant

Goed en heel snel geleverd! Bedankt!

Een goede service is heel belangrijk.

Goedkoop en snel!

• Ik ben: Vaker klant geweest

De goedkoopste en Snel geleverd.

De goedkoopste. Gratis verzending bij 12 flessen. Super Snel geleverd. Super uitgebreid assortiment. Mooie aanbiedingen. Een prachtig verjaardag cadeau met je verjaardag.

• Ik ben: Vaker klant geweest

drankdozijn is perfect maar de bezorging is niet oké!

Nou dat wilde ik zeggen...proost

Goede prijs, snelle levering

De prijs is goed, levering lekker snel en je wordt helder op de hoogte gehouden van de bestelling.

Snelle levering, goed verpakt

Artikelen worden netjes en snel geleverd.

Too!

• Ik ben: Eerste keer klant

Zeer tevreden met de snelle levering.

Tevreden met de snelle levering.

Je moet van zuur houden

Recent de Nero d'Avola Sicilia Natale Verga (2018 2 flessen) normaal en (2019 1 fles) Bio geprobeerd via drankdozijn die als een van de weinige deze wijn verkoopt. Het zou een soepele, fruitige wijn moeten zijn met veel aroma en een zachte afdronk. Helaas deze drie flessen misten aroma, waren smaakloos, zuur en hadden een stroeve afdronk. De rest terug naar drankdozijn zodat ze zelf kunnen proven. Of je je centen terug krijgt is voor mij nog de vraag. "Een veelgehoorde klacht van ervaren wijndrinkers is dat een wijn “rare, onrijpe zuren” heeft. Ook niet één-twee-drie uit te leggen wat dat dan precies betekent. Een wijn kan wel zuur zijn: onder invloed van warmte, licht en vooral zuurstof verazijnt de wijn, tot er inderdaad een zure drank overblijft die meer van azijn weg heeft dan van wijn." Daar houd ik het maar op. Mijn advies: het blijft een gok om zo maar een aantal (10) flessen te kopen via internet via aankoop van een dozijn flessen. Beter eerst een fles proberen. Lokaal bij Aldi, Lidl of Gall en Gall maakt het makkelijker.

• Ik ben: N.v.t.

Gemakkelijk en prettige manier van zaken doen.

Gemakkelijk om product op de site te vinden. Duidelijke communicatie m.b.t. levering en doet wat is afgesproken.

Goed, betrouwbaar voordelig.

Brede keus, leuke aanbiedingen, snelle betrouwbare levering.

Altijd goed

Correcte en snelle levering. Wel jammer dat die doos altijd zo groot is, container zit zo vol :)

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.