Gewoon super

Snel goedkoop en prima staat geleverd.

Super snel en voordelig

Ik bestel regelmatig. Prijzen zijn altijd goed en bezorging supersnel.

• Ik ben: Vaker klant geweest

vlot, geen problemen, zoals het hoort

zoals altijd prettig om bij DD te shoppen.

snel en niet duur

grote keuze uit verschillende soorten drank worden snel en goed verpakt thuis geleverd. zeker niet duur. zelf wat chimay bierjes besteld en die waren zeker een stuk goedkoper dan in de winkel.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Een week te laat geleverd

Op donderdags besteld om op maandagochtend te laten leveren zodat ik zeker thuis zou zijn. Kreeg hier keurig een bevestiging van, maar helaas zat ik voor niets te wachten. Gebeld met klantenservice en die zeiden dat het pakket vertraagd was en de volgende dag zou komen. Wederom tevergeefs thuisgebleven en niets ontvangen. Vervolgens geprobeerd om een andere bezorgafspraak te maken omdat ik de dagen er op moest werken. Dit was niet mogelijk met als gevolg dat het pakket pas op vrijdag bij een Post NL punt werd afgeleverd en ik het daar moest komen ophalen. Ik had juist besteld zodat ik er niet de deur voor uit hoefde te gaan. Nu een auto moeten lenen om het pakket van 17kg te vervoeren naar huis wat toch best wel een eindje was en dus ook niet lopend of op de fiets kon. Bij het bekijken van de bon zag ik dat er geen korting was gegeven op een actie artikel(2 flessen Sonnema Beerenburg voor €23), omdat het in de aanbieding was had ik er zelfs 4 flessen van besteld. Maar achteraf heb ik daar dus gewoon de hoofdprijs voor betaald. Al met al een zeer slechte ervaring! Dit was mijn tweede bestelling hier, de vorige keer ging alles wel goed en dus besloot ik nog eens te bestellen. Heel jammer dit, misschien volgende keer toch maar naar de slijterij…

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goedkoop, maar echt goede kwaliteit

Super service

Snel en goedkoop, bestel voortaan allen nog bij Drank Dozijn

Prima geregeld!

Bestellingen worden altijd prima geregeld! Heel tevreden!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering voor een goede prijs

Snel geleverd voor een goede prijs

Goede aanbieding.

Snel en goed!

-goedkoper dan de rest -snel geleverd -klantenservice vriendelijk en behulpzaam

• Ik ben: Eerste keer klant

top levering en nette prijs

Eerste bestelling heeft volledig voldaan aan mijn verwachtingen.

Altijd goed bij DrankDozijn

Ik bestel al vele jaren bij DrankDozijn. De (whisky)prijzen zijn zeer aantrekkelijk en ook de service, kwaliteit en bezorging zijn van een hoge kwaliteit. Ik heb slechts één opmerking; blijf vooral zo doorgaan…

Ruime keuze, acceptabele prijzen

Mooie website, snelheid verschilt nogal per browser.

Zeer tevreden :)

Duidelijke website en correcte bezorging.

SUPER

Voor de zoveelste keer besteld en wederom uitstekend geleverd en verpakt

Prima prijs, kwaliteit verhouding

Alle afspraken zijn goed nagekomen

Alles goed

Fast delivery and guaranteed products

Super service

Super goede service. Snel geleverd. En goed verpakt. Hier ga ik vaker bestellen.

prima prijs

ook snel geleverd

Hier blijf ik kopen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede ervaringen qua prijs, productinformatie en service.

Na een fout door onbekende oorzaak, werd deze foutloos gecorrigeerd door Drankdozijn.

Prima bedrijf

Bestellingen altijd op tijd geleverd tegen redelijke prijzen

Snel en goed

• Ik ben: Eerste keer klant

Besteld en goede communicatie en snel en goed verpakt ontvangen

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.