Gewoon goed

Alleen maar goed !! anders zou ik niks meer bestellen!!!

top!

Altijd snelle bezorging. Makkelijke website en super veel korting. Jammer dat ik maar 1 fles kopke port mocht bestellen laatst. Al met al: complimenten!!!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel besteld en snel en compleet geleverd

Gewoon goede service

Bestelling netjes volgens afspraak geleverd en in een goede doos verpakt. Fijn dat je hier flessen kan bestellen die niet standaard bij de lokale slijter te bestellen zijn.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel en niet duur. Ruim verpakt!

Wel gek dat erven leeftijdcheck plaatsvinden voor een paar flessen koffiesiroop. Maar ik snap het wel, gezien het assortiment.

• Ik ben: Eerste keer klant

De prijzen zijn echt top! Lekker voordelig! Binnen 1-2 dagen is je drank gewoon binnen!!

Heel goed en goedkoop

Een heel groot verschil met gall en gall

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede snelle levering, top!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Nette prijzen en goed verpakt

snel en goed afgeleverd

mooi verpakt en keurig afgeleverd door postnl . netjes naar identificatie gevraagd ivm leeftijd .

Met 1 woord Positief

Makkelijk bestellen, snelle levering, en goede prijzen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

besteld en op tijd geleverd

fijne online winkel

Ze hebben hier heel veel, voor elk wat wils. Alleen jammer dat zij geen controle hebben over het bezorgen, en de tijden ervan.

Snelle reactie & levering

Had de klantenservice gemaild en binnen no-time antwoord ontvangen op een mail. Bestelling netjes op de aangegeven dag in huis. Beide flessen waren cadeau en werden erg op prijs gesteld.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede service voor een scherpe prijs!

Goede toegankelijke site, scherpe prijzen en snelle service. (De levering van de cognac). Moest wel ID tonen bij de levering. Kortom: DrankDozijn is een grote aanrader!

Top afhandeling en levering

Aanrader

Heel correct bedrijf, netjes en snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen en optijd afgeleverd

Inkoop prijs is oké, jammer dat er voor minimaal e150 besteld moet worden voor gratis bezorging. Ik mis gratis giften promoties zoals gratis glas of proefflesje Ed. Bij Dirk kreeg ik vaak gratis promo materiaal en glazen, bierviltjes, enz ook van andere merken.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fijne webshop met een ruim aanbod.

Ik bestel hier graag drank. Drankdozijn biedt flessen voor goede prijzen aan. Laatst bij een slijter wel een fles goedkoper kunnen krijgen, vandaar geen 5 sterren.

Geweldige service

Snel geleverd en scherp geprijsd

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd goede, snelle leveringen!

Zendingen zijn altijd netjes verpakt.

Perfecte service

Als ik bestel wordt mijn bestelling altijd heel snel geleverd in een goede verpakking. Fijn dat je ook kunt aangeven bij de bestelling dat je niet wilt dat het bij buren wordt afgeleverd als je er niet bent. Nog belangrijker: een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik betaal 10 euro minder per fles dan bij een bekende drankenwinkel. Dus voor mij een aanrader deze leverancier!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geweldige en snelle levering!

Overzichtelijke site,snelle levering!

uitstekend

het is iedere keer in orde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Perfect als altijd

Meerdere keren besteld en altijd in orde. Goede stevige verpakking, alles is heel en piekfijn in staat. Snelle levering en een ruim assortiment met goede prijzen.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.