Correct en vlot

Prima webwinkel, scherpe prijzen, vlotte verzending. Slechts één minpuntje : in deze tijd van papierschaarste en milieu bewustzijn, mag de verzenddoos voor een of twee flessen wel wat kleiner. Prachtige stevige dozen, maar iets minder kan ook.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fijne webshop, producten zeer goed verpakt

Fijne webshop, producten zeer goed verpakt, gemakkelijk bestellen!

Super en smaal vol een 10

• Ik ben: Eerste keer klant

Drankdozijn is echte een fijne webwinkel. Bezorgen altijd op tijd. Goede ervaring mee.

Top ervaring

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gebruikersvriendelijke site en snelle levering. En keurig verzorgd. Super.

• Ik ben: Eerste keer klant

Erg fijne webshop met een ruim assortiment

Inmiddels mijn go-to webshop voor m'n whisky-bestellingen. Ze hebben eer ruim assortiment en zijn veelal voordelig

Alles klopt!

Overzichtelijke site met een goed assortiment en goede aanbiedingen. Snel geleverd en goed gecommuniceerd. Erg netjes verpakt

• Ik ben: Vaker klant geweest

Overzichtelijke website en nette prijzen

Uitstekend!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd en uitstekend verpakt

Voor iets speciaals moet je gewoon bij jullie zijn

• Ik ben: Eerste keer klant

goede prijzen en snelle levering

leuke mensen en bij breuk super goede en snelle reactie / oplossing

• Ik ben: Vaker klant geweest

Wij kregen 1 fles verkeerd bezorgd Ik heb direct contact opgenomen en dit werd ook direct heel netjes opgelost.. Niet moeilijk doen..nee niks ...gewoon top service wij zijn heel tevreden en bevelen d2 natuurlijk ook aan.

keurig

netjes op de tijd geleverd, zoals afgesproken en degelijk verpakt. een klein minpuntje, ik zou het liever geleverd hebben in een neutrale doos met bv breekbaar erop i.p.v met grote letters drankdozijn!

Topservice

Bestellen en keurig op tijd geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherpe prijs en snelle levering

Scherpe prijs en snelle levering, meer kan je niet verlangen, drankdozijn.nl doet het.

• Ik ben: Eerste keer klant

snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding en prima bubbels

Ik ben zeer tevreden met de verschillende dranken van Drankdozijn. We zijn nogal liefhebbers van cava, prosecco en champagne en daarmee heb ik inmiddels een goede ervaring bij Drankdozijn. Prima prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering. Heel prettig.

Zeker de moeite waard

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik ben zeer tevreden met de ruime keuze.

De snelle levering en de ruime keuze Maakt het dat ik regelmatig bestel bij mijn drankdozijn En dan nog de vele aanbiedingen uiteraard;)

Subliem afgeleverd!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Op tijd geleverd de volgende dag al.

Een fijne zaak om de service.

Heeeel goed

Goede prijzen en in een mooie doos binnen gekomen. Aanradertje

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering

Drankdozijn heeft een ruim assortiment en goede prijzen voor de producten.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel en goed verpakt geleverd

Vertrouwd adres

• Ik ben: Vaker klant geweest

Duidelijke website, prima bestelproces, scherpe aanbiedingen!

Betrouwbare en prettige website om voor mooie prijs lekkere wijn of whisky te bestellen! Bestellingen worden uitstekend verpakt en op afgesproken dag bezorgd!

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.