Mooie prijs voor goede whisky

Gemakkelijk bestellen , vlot afrekenen en voor en zeer aantrekkelijke prijs .

• Ik ben: Vaker klant geweest

PostNL maakt er een zooitje van

Als PostNL het beter had gedaan was het 5 sterren geweest. Maar helaas moest ik nog steeds met een zware doos van afhaalpunt naar de auto lopen. Mijn relaas: Levering staat voor donderdag gepland. Postbode stopt nota bene voor de deur op het aflevertijdstip, ik sta voor de deuropening te wachten. Postbode loopt met een ander pakket naar de overburen, stapt weer in en rijdt weg(!) Binnen het uur krijg ik de melding dat ze me gemist hebben en het pakket naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt gaat. Vrijdag vanaf 15:00 kan ik het ophalen. Vrijdag krijg ik bericht dat ze het niet gaan halen en dat ik zaterdag het pakket op kan halen op het afhaalpunt. Terwijl ik zaterdag in de rij sta te wachten bij het afhaalpunt (want de Bruna klanten staan in dezelfde rij) denk ik terug aan de vrijwel lege Gall&Gall die ik op 50 meter afstand voorbij liep. Doos is keurig ingepakt in stevige doos, doos is zelfs herbuikbaar als verhuisdoos. Drankflessen rammelvrij ingepakt zodat ze zonder schade aankomen. Drankdozijn verdient 5 sterren, maar gezien de ervaring met PostNL bestel ik niet meer.

• Ik ben: Eerste keer klant

Levering was snel. Prijzen altijd goed.

Aanrader

Snel service goed verpakt!!!

• Ik ben: N.v.t.

Op tijd en correct

Gewoon super goed

Keurig en netjes veilig verpakt. Snelle levering. En niet te vergeten grote keuze met héérlijke wijnen

Super service

Super service. Door een fout bij PostNL werd ons pakket niet geleverd. Na 1 telefoontje werd de bestelling nogmaals geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super Angebot. Super Service.

Geweldig aanbod. Super service. Concurrerende prijzen.

Ruime keuze

Bezorging mag sneller

• Ik ben: Vaker klant geweest

Eindelijk de ideale manier gevonden voor mijn sterke drank , niet moeilijk doen in de slijterij ,niet meer sjouwen gewoon thuisbezorgd en een stuk goedkoper

Goede ervaring

Goede service en afhandeling

Goede ervaring

Goede service en afhandeling

• Ik ben: Vaker klant geweest

Lekkere whisky tegen een lage prijs.

Service en producten uitstekend

Bestelling kwam snel binnen, goedkopere en goede producten.

Snel en netjes afgeleverd

Wel erg vreemd dat een zending waarin geen alcohol zit toch niet bij de buren wordt afgeleverd. Ik zou dit toch aanpassen. Nu moest ik het ergens anders, niet heel dichtbij, ophalen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd optijd geleverd en een goed bedrijf

• Ik ben: N.v.t.

goede prijs , goede service

enkele flessen gekocht die ik cadeau heb gedaan. ik heb er geen klachten over gehoord.

Snel en efficient

Makkelijk te bestellen en de prijs is scherp

Geweldig!

Drankdozijn kon mijn bestelling niet compleet leveren en ben daarvoor gecompenseerd met een volgende bestelling zonder verzendkosten of bij 12 flessen de verzendkosten als korting, daar is over nagedacht dus helemaal geweldig en ik heb alleen maar hele goede ervaringen. Complimenten!!

Keurig op tijd geleverd

Zeer goed verpakt en altijd op tijd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gewoon prima. Zo als het hoor.

Servies met een hoofdletter

super

heel goed

• Ik ben: Vaker klant geweest

Aantrekkelijke aanbiedingen en snelle leveringen in sublieme verpakking

Goede producten en veel keuze. Interessante aanbiedingen tegen goede prijs.

Gewoon goed!n

Goede service .... snel geleverd... goede prijs

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.