Uitstekende prijs en prima uitlevering

Voor herhaling vatbaar.

• Ik ben: Eerste keer klant

Tot de volgende bestelling.

Niks op aan te merken!

De webshop is overzichtelijk. Bestelling proces verloopt daardoor vlotjes. Ik krijg mijn bestelling op de afgesproken dag. De prijzen vind ik ook aantrekkelijk!

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Betrouwbaar

Altijd optijd geleverd, je wordt altijd goed op de hoogte gehouden over t verloop van je bestelling, echt een super goeie webshop.

Goede prijs snelle levering

Groot aanbod, scherpe prijs en dan ook nog aanbieding + €10 korting verjaardagscadeau. Ik ben fan van drankdozijn

• Ik ben: Vaker klant geweest

Beste prijzen en snelle levering

Altijd goed!

Goede prijzen snelle service

Niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer dat ik hier besteld heb, top!

Gewoon goed.

Wat ik anders zou doe is de dozen, ondanks dat jullie het liefst een dozijn verkopen, verkleinen voor kleinere orders. Ik bestel vooral 2 of 3 flessen Whisky. Een dozijn is echt geen optie. Dat ik verzendkosten moet betalen, geen probleem maar de doos voor 2 flesjes mag echt veeeel kleiner.

Service uitstekend, PostNL weer jammer

Super service zoals gewoonlijk. Altijd keurig in orde, snel en bij “problemen” vriendelijk en to the point. Had rekening gehouden met wanneer het zou komen, helaas service van PostNL teleurstellend. Het kwam dus een dag later.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk, mooie aanbiedingen en snel

Makkelijk om een bestelling te plaatsen, mooie aanbiedingen en volgende dag geleverd. Top

Snelle bezorging

Makkelijk bestellen en snelle vriendelijke bezorging

• Ik ben: N.v.t.

Uitstekende service

Helaas ging er door een eigen fout iets niet helemaal goed met de bestelling, maar vervolgens uitstekend opgelost door Drankdozijn. Heel erg tevreden!

Snelle en goede levering

Het product was goedkoper dan bij andere online aanbieders en de verzendkosten waren relatief laag. Zou iedereen dit aan kunnen raden.

wederom prima order

Mijn zoveelste bestellling ,de keren dat het fout gaan zijn vele malen lager dan dat het goed volledig goed gaat , deze keer weer aan de goede kant.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.