Topservice!

Bij mijn bestelling bleek 1 item toch niet leverbaar. Hoe dit vervolgens is opgelost is echt fantastisch! Ik heb gelijk weer een bestelling geplaatst.

• Ik ben: N.v.t.

Eerste keer maar goed bevallen

Na een leuke aanbieding met berenburg een voorraadbeheer aangelegd. Snel, goed en goedkoop geleverd.

Betrouwbaar en snel

Besteld, betaald en na 2 dagen geleverd door het weekend.

Gewoon goed!

Mocht ik weer een keer niet zelf naar buiten kunnen dan zal ik zeker weer gebruik maken van drankdozijn.nl

Klopt van A tot Z

Wat mij betreft, niets veranderen aan het totaalplaatje.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel en correct geleverd.

Tot nu toe zeer tevreden. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Bijzonder goed

Een overzichtelijk en snelle website met goede prijzen. Een snelle levering en de manier waarop de bestelling verpakt was…in 1 woord; fantastisch!

snelle en correcte levering

Duidelijke site. Gemakkelijk bestellen. De levering is snel. Goede verpakking. Kortom..... Prima!

uitstekende service

Al jaren klant, altijd alles perfect, zelf mijn verjaardag werd niet vergeten doormiddel van een korting bon. Hoe mooi wil je het hebben.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd en goed verpakt!

Snelle levering en goed verpakt, keurig!

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel geleverd en goed verpakt!

Snelle levering en goed verpakt, keurig!

snelle en prima service

goede site, speciale prijzen. Service is snel. Verpakking is prima, degelijk.

Betrouwbaar en goedkoop

Snelle levering, duidelijke website, goede prijzen en breed assortiment.

Betrouwbaar en goedkoop

Snelle levering, duidelijke website, goede prijzen en breed assortiment.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Wel lekker snel en makkelijk maar niet veel goedkoper geworden.

Duidelijk, Snel, Makkelijk maar niet goedkoper geworden de afgelopen jaren. Mis een beetje de aanbiedingen.

Fijne webshop

Fijne webshop met een scherp geprijsd aanbod. Enige minpunt vind ik dat het assortiment veel uitverkochte drank bevat. Dit is erg irritant, voor de rest een aanrader.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer makkelijk, veel keuze en aparte mogelijkheden. Zoals deze fles die nergens anders te verkrijgen is, zelfs niet te bestellen op aanvraag. Enige nadeel is dat in de doos van de fles de plastic houder is gebroken waardoor de fles nu niet vastzit in de doos. Dat is wel eng, want de fles moet staan en als je de doos pakt en hij zou open gaan, valt de fles er mogelijk uit. Dat zou balen zijn voor een fles van €150,-. Het zou een mooi gebaar zijn als ze een nieuwe doos kunnen opsturen.

Snel en goedkoop.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altyd netjes verzorgd en goede verzending

Vind alleen de vanaf prijs gratis verzending van 150 euro erg hoog

eenvoudig besteld, snel geleverd

eenvoudig besteld, snel geleverd

• Ik ben: Eerste keer klant

Ik zag bij drankdozijn een mooie aanbieding die ik vervolgens heb besteld.En binnen 2 dagen had ik het netjes verpakt binnen dus een chapeau en het zal zeker een vervolg krijgen djw.

Jammer,

Jammer, na verschillende bestellingen dat deze echt dit ging. Nooit aangekomen, kwijt geraakt bij de bezorging

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.