Wirklich Alles Bestens.

Top Preise,Lieferung nach ca. 10 Tagen. Bitte nicht durch Vorkasse abschrecken lassen.Habe nach 10 Bestellungen keine negativen Erfahrungen machen müssen. Liebe Grüße aus Genthin

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • k.A.

Snelle en goeie service!

Als je een keer iets anders wil kan je altijd bij Drankdozijn terecht! Wat een mega assortiment! Top!

Goed verlopen

Alles goed en volgens planning ontvangen. Wel een aandachtspunt: het whiskeyglas was zonder verdere bescherming in de doos gelegd, wat n.m.m. risicovol is. Verder prima.

Alles is goed gegaan

Levering is zonder problemen en volgens planning verlopen. Wel een aandachtspuntje: het bestelde whiskyglas zat zonder verdere bescherming in de doos, wat naar mijn mening wel risicovol is. Gelukkig is deze net als de rest wel heelhuids overgekomen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Netjes binnen de aangegeven tijd geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

mijn bestelling vrij snel in huis

Uitstekend!!!

Snel , goed en duidelijk geregeld Grandioos verpakt!!!!!

• Ik ben: Eerste keer klant

Klantenservice is top, maar aflevering slecht

Na 3 weken nog niets hebben ontvangen vragen jullie wel om klant oordeel. Nou niets ontvangen en al meerdere malen contact over gehad. Jullie zullen dit wel oplossen maar bij post nl staat al 3 weken aflevering nog niet bekend

• Ik ben: Eerste keer klant

Makkelijk, goeie prijzen en snelle bezorging

Selectie is enorm uitgebreid en voor elk wat wils. Dat gecombineerd met goede prijzen en een heel snelle bezorging maar Drankdozijm top!

Alles is goed gegaan

Levering is zonder problemen verlopen. Wel een aandachtspuntje: het bestelde whiskyglas zat zonder verdere bescherming in de doos, wat naar mijn mening wel risicovol is. Gelukkig is deze net als de rest wel heelhuids overgekomen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede snelle levering. Stukken voordeliger dan bij de slijter.

Altijd zoals verwacht en snel

Vindt het online shoppen leuk. Mooi groot aanbod en scherp geprijst. Alleen als je een product wilt lezen en daarna weer terug de online winkel in gaat wordt je weet helemaal aan begin van de producten terug gezet.

Veel voor weinig

Alles wat je er koopt, is elders niet of nauwelijks goedkoper te krijgen. Al een jaar of 2 koop ik met plezier bij D12. enige nadeel is, waar laat je die verhuisdoos na bezorging :)

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, goed verzorgd!

Snelle levering, correcte verpakking, top!

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.