Snelle levering, goed verzorgd!

Snelle levering, correcte verpakking, top!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle service en bezorging is super

Zoals altijd, gewoon uitstekend

Na al mijn bestellingen, ook deze weer keurig op tijd. Zoals het hoort. Weinig woorden voor nodig.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Great service and selection at great prices.

Anyone can see that both the selection and the prices are truly outstanding; but from experience I also know that when I've had a question or a problem the service is also excellent.

Vertrouwd en altijd goed

Al jaren klant bij D12. Altijd prima verzorgd, prima verpakt . Een bedrijf waar je van op aan kunt!

• Ik ben: Vaker klant geweest

De bestellingen worden bij mij op tijd geleverd

Ik ben nu ruim een jaar lid als klant en het bevalt mij meer dan goed. Veel soorten whisky's die bij mij zeer goed in de smaak vallen. Heb al veel soorten geprobeerd, en tot nu toe nog geen slechte whisky gehad.Er zijn heel veel soorten met mooie aanbiedingen Ik vind het meer dan goed

Online dronken

Groot assortimentmet een snelle levering

Prima winkel

Niet duur en een mooie verzameling whiskeys. Vaak gekocht en zal er ook nog vaak iets kopen. Was een volledige 5 sterren geweest, maar af en toe is de levering een dag later dan beloofd.

Zoals altijd goed

Bestellen en snel ontvangen

Subliem.

Zeer goede service en goede prijzen. De afleverdatum is echter een dag later dan aangegeven.

Top Whisky

Zeer goede Glenfarclas, eigenlijk gehoopt dat de standaard 15 ook zo was. Smaakt en ruikt inderdaad anders dan een normale glenfarclas. Al met al ben ik zeer tevreden!

Altijd snel, duidelijk, goedkoop

Zeer uitgebreid assortiment met veelal de beste prijzen, keurig verpakt, snel verstuurd. Top!

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering, makkelijk online bestellen.

Uitgebreide collectie whisky's

Er is altijd wat nieuws te ontdekken op de website, er wordt goede informatie gegeven.

Snel en scherp geprijsd

Mooi assortiment met scherpe prijzen en goede acties!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Duidelijk, snel en netjes geleverd

Kortom: Top ! Goede aanbiedingen, ruime keuze en nette afhandeling.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede en snelle service! En dit alles ook nog eens voor een geweldige prijs. Topper!

• Ik ben: Eerste keer klant

Super aanbiedingen, snelle levering! TOP!

Helemaal tevreden

Vlotte levering

Spijtig dat glenallachie winter niet op voorraad is.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle, correcte levering voor een goede prijs

Top! Tot de volgende keer :)

Goede snelle service!

Komen afspraken goed na

• Ik ben: Eerste keer klant

Aanrader

Tevreden klant

Altijd goede leveringen

Alles duidelijk van bestelling tot levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Keurig en snel verzorgd en bezorgd!

Prettig en plezierig. Zoals gewoonlijk.

• Ik ben: Vaker klant geweest

een prima website met veel keuze

wij kopen al jaren bij drankdozijn een prima webwinkel met veel keuze op alle gebied,leveringen altijd netjes op tijd en supergoed verpakt.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.