Goed verpakt en nette prijs

Zoals altijd weer de flesjes die ik wilde voor een nette prijs. Goed verpakt thuis geleverd, helemaal top weer.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gewoon heel goed geregeld allemaal.

Na de bestelling wordt er snel gezorgd dat de bestelling bezorgd wordt. Helemaal super. Geen klachten. Alles keurig netjes.

Hele goede service

Heel goed geregeld allemaal en snel. Nette verpakking in doos. Zeker moeite om te bestellen hier.

Uitstekend!!

Mooie producten, snelle levering en prima verpakt in de stevige flessendoos.

Zeer positief

De prijzen zijn aantrekkelijk en de service is top!

Excellent Selection, Next Day Delivery

This is my 4th purchase and I found the selection excellent, especially in the things that interest me such as rum, cognac, tequila, champagne. Prices were quite competitive and delivery next day.

Uitgebreid assortiment snelle levering

Ruim assortiment en altijd snelle levering tegen goede prijzen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goed ingepakt

Heerlijke whisky

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijzen en aan huis geleverd, ideaal voor feestjes!

Ik ben veel goedkoper uitgekomen dan normaal en hoefde niet de deur uit. Alles was snel geleverd en top verpakt.

• Ik ben: Eerste keer klant

Netjes en vlug geleverd en goedverpakt

Altijd de mooiste prijs en veel keus Verder heb ik geen tegen spraak wat slecht is.

Gewoon TOP

Gewoon TOP

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle bezorging en makkelijk bestellen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Volgende bestelling is weer voor drankdozijn

Zeker een aanrader

Makkelijk besteld en schappelijke prijzen. Bezorging is snel en zeer goed verpakt. Kortom een echte aanrader

Voordelig en snel geleverd

Lage prijzen en snelle levering liefst kosteloos. En dat heeft Drankendozijn goed voor elkaar. Ik ben daarover zeer tevreden. Top!

SUPER

SUPER

Goedkoop. Vlot bezorgd.

Goedkoop. Vlot bezorgd.

Snelle levering!

Snelle levering en goede producten. Geen negatieve punten te melden.

Goede prijs

Vlotte levering

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.