Als gewend, weer uitstekend

Uit het ruime assortiment maakte ik weer een keuze. Alles keurig verpakt mooi op tijd in huis. En gelukkig heb ik niet alles al genuttigd, al is dit wel aantrekkelijk om te doen. Kwaliteit echt in overeenstemming met de informatie op de website.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestellingen worden altijd correct en tijdig bezorgd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Hebben hier al vaker besteld, altijd super netjes geleverd en compleet.

Uitstekend.

Prima kwaliteit en betrouwbaarheid.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering voor een goede prijs

Snelle levering voor een goede prijs.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Correcte levering na eenvoudig bestellen.

Overzichtelijke Website, met omschrijving bij het product. Prijzen zijn goed en levering correct.

Excellent

alles goed

• N/A

Correcte levering en goedkoop

Zeer voordelige prijs en correcte levering in een mooie verpakking

• Ik ben: Vaker klant geweest

Hier bestel ik al jaren tot volle tevredenheid! Vandaag bestellen dan heb ik het morgen in huis.

Prima.

Wat je mag verwachten van een postorderbedrijf deze tijd. Niet altijd de goedkoopste wel veel leuke aanbiedingen.

'super geregeld

wijn zondag geproefd en via drankdozijn dinsdagmorgen al in huis,echt supersnel geregeld

Goed assortiment whisky!

Groot assortiment, concurrerende prijzen én snel bezorgd!

Helemaal goed

Kleinere dozen, beter!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en een prima prijs.

Uitstekende service

Snelle reactie, goede informatie, prima levering

• Ik ben: Eerste keer klant

De drank was heel snel bezorgd

geweldig

zeer ruime keuze en snelle levering en zeer goed verpakt.

Geweldige service

Goede wijn slechte bezorging

Geweldige service van Drankdozijn. Keurige verpakking. Maar.... ik zou woensdag middag tussen half 2 en 16 uur het pakket krijgen. Maar niks hoor. De volgende dag werd alles pas bezorgd, terwijl per mail alles bevestigd was. Ik was hier echt vervelend over. Heb vrije middag op eigen kosten moeten nemen. Ik ga me echt bedenken de volgende keer. Zo kost een fles wijn te veel. Waar ligt de dure fout bij drankdozijn of bezorging?? Ik wil geen ja maar horen. Als ik op ons bedrijf dit zou doen..... oei oei. De score is voor uw bedrijf en de wijn niet voor Bezorgings afspraken en nakomen.

Erg goed

Perfecte afhandeling van de bestelling.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed, maar meer gerichte reclame zou welkom zijn

Ik wordt overspoeld met aanbiedingen, maar 9 van de 10 keer niet genoeg om een doos te vullen. Prijsverschillen van van sommige flessen lijken wel dagprijzen en geven het gevoel dat je de aanbieding op de ene fles met de andere fles weer betaald. Is gerichtere reclame op basis van gebruiksprofiel niet mogelijk ? Dat je aangeeft van welke merken je reclame wil ontvangen ?

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie whiskey aanbieding. Om verzendkosten te omzeilen beetje veel gekocht. Volgende keer opletten..

mooie whiskey aanbieding en snel en goed geleverd!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd breed assortiment en goede service,

Meestal vind ik wat ik zoek of andere nieuwe dingen tegen goede prijzen en die worden ook snel geleverd.

Goede kwaliteit

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.