Lekker man!

In deze tijden is het heerlijk om lekker te speuren op drankdozijn en telkens weer iets te veel te bestellen. Een rijkelijk gevuld assortiment in combinatie met aantrekkelijke prijzen zorgt er telkens voor dat ik mij waan als kind in een digitale snoepjeswinkel. Hulde

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel, goedkoop en groot assortiment

Idem

Snel en goed geleverd

Drankdozijn heeft een soepel lopend proces tegen redelijke prijzen en leuke aanbiedingen. Aanbevolen!

geweldig

fijne site goede aanbiedingen en snelle levering

Kwaliteit

Makkelijk besteld en snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Aan Drankdozijn ligt het niet!

De bezorging door post.nl is buitengewoon slordig. De doos wordt voor de deur, aan de openbare weg, neer gezet op de bel gedrukt, er wordt niet afgewacht of er open gedaan wordt. Of het al dan niet regent maakt niet uit. Van een leeftijdscontrôle wordt dus geheel niet toegepast en er wordt ook niet voor ontvangst getekend. De eerstvolgende keer doe ik mijn beklag bij de leverancier dat de zending niet ontvangen is! M.v.g., Leonhard Oudshoorn

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede website, goede prijzen, een blijvertje

Drankdozijn bezorgd de drankjes netjes en op tijd. De prijzen en aanbiedingen zijn goed, lager dan de meeste winkels. Fijn assortiment, steeds vernieuwend.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle probleemloze correcte levering van drank.

Bestelling van een fles goede whisky aan het einde van de dag wordt zonder enig oponthoud de volgende bezorgd. De verpakking van de waar is kwalitatief hoogstaand.

Prima geregeld

• Ik ben: Vaker klant geweest

Vandaag besteld morgen in huis

Zeer goede verpakking sterke doos. Snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Hele snelle levering, goed verpakt

Snel en accuraat

Grote sortering, snelle levering, goede verpakking en een leuke prijs. Geweldig.

Makkelijk & Snel

On-line bestellen is een fluitje van een cent (als je weet wat je wil). Mocht je dat niet weten dan is opzoeken ook erg makkelijk. Dus bestellen, betalen via Ideal, volgende dag in huis of afhaalpunt. Das toch reuze handig en makkelijk.

Gewoon goed

Alles goed en snel geregeld

topzaakmet ruime keuze

Veel keus,goede prijs, goed verpakt, en snelle levering.

Gewoon goed!

Het gaat allemaal zoals het moet. Bestel en bezorgproces klopt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede en zeer snelle levering.

Prima service en snelle levering.

Altijd snelle lervering

Goede verpakking, nog nooit met schade wat ontvangen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Perfect en maken beloften waar

Als een artikel op voorraad is bij het bestellen, is het ook daadwerkelijk te leveren wat andere leveranciers wel eens af laten weten. Bij deze leverancier ben ik zeer tevreden

• Ik ben: N.v.t.

Goede keus en prima prijs

Ik heb altijd nieuwe whisky’s gezocht er is bij drankdozijn keus genoeg, kan altijd beter, maar ik zie bij drankdozijn ook een nieuwsgierigheid naar steeds weer nieuwe whisky’s

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top service, en snelle levering Helemaal tevrede

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima, wel jammer dat niet alles is geleverd

, Paar flessen whisky besteld. 1 geleverd binnen 2 werkdagen. Jammer dat andere fles er niet meer was, maar geld snel terug gekregen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede producten en mooie aanbiedingen

Mooie aanbiedingen en goed bestel proces. De app op mijn telefoon gewoon eeg handig. Perfect verzonden in een mooie doos zodat de mooie whisky’s in mijn geval goed aankomen.

Goede ervaring mee.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede en snelle bezorging van topproducten

Heb nog geen problemen gehad, goede overzichtelijke site en als je bestelling plaatst heb je binnen 2 dagen debestelling binnen.

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.