Top site

Goede prijs, snel geleverd. Fles Glenfiddich zat netjes verpakt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering. Alleen jammer dat er tax free achter op de fles staat maar dat er wel btw gerekend wordt. Beetje vreemd.

Perfecte service en bezorging

Perfect echt aan te raden, van bestellen tot levering

• Ik ben: Eerste keer klant

Top, jammer van de "max. 1 per klant deals"

Prima site, goed assortiment, alleen jammer dat alle "nooit meer beschikbaar" flessen nog op de site blijven staan. Daarnaast beetje jammer dat sommige deals max. 1 per persoon zijn. Ik snap dat zo wordt voorkomen dat er 100 naar een handelaar gaan de de aanbieding direct uitverkocht is, maar als ik er 1 voor mezelf en 1 kado zou kunnen kopen zou het soms wel leuk zijn.

Erg goed.

Super simpele website. Bestellen gaat snel en efficiënt. Zeer snelle levering waarover prima wordt gecommuniceerd. Één van de beste webwinkels die ik ken.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fantastische site! En snelle levering!

Goed betaalbaar, goede service en snelle.levering!

Super snel geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en groot assortiment.

Groot assortiment, snelle levering en vriendelijk personeel. Ik vind alleen dat als je tot 21.00 kan bestellen, dat ook de klantenservice tot dan open moet zijn. Want als er iets fout gaat in de bestelling, dat je dit dan ook moet kunnen laten aanpassen.

Goed en snel

Goed en snel

• Ik ben: Vaker klant geweest

Leveringen zijn altijd tijdig! Maak vaak gebruik van de doorlopende aanbiedingen.

prima zaak

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Veel keuze. Snelle levering.

Top geleverd!

Bestellen ging gemakkelijk en was netjes op tijd geleverd!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Op tijd bezorgd goed ingepakt goede prijs

Altijd tevreden!

Goede winkel, veel keuze, erg klantvriendelijk!

• Ik ben: Vaker klant geweest

keurig zoals besteld afgeleverd.

Zeer goede ervaring mee

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima adres voor Ierse whiskey!

Een Connemara die voldoet aan mijn verwachting en bovendien een goede balans kent van prijs en kwaliteit!

Goed en snel bezorgt

Goed.

O.k.

Geleverd wat besteld

Geen klachten alleen mag het verzenden sneller zo iets van vamdaag besteld morgen in huis

• Ik ben: Eerste keer klant

Bier snel geleverd alleen jammer dat bier maar tot mei 2021 goed is dus moet nog snel drinken ook en dan 28,50 voor 24 flesjes die krap 2 maanden nog goed zijn vind ik best duur ook. Verwacht nog wel een reactie want vind dit eigenlijk gewoon niet kunnen. Mvg Niels Fonken

Alles zoals het hoort

Goedkoop snel en duidelijk

• Ik ben: Vaker klant geweest

super snelle levering. en mooie aanbiedingen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Jammer van de verzendkosten, verder ok

Jammer van de verzendkosten verder tevreden

Geweldig goede snelle service

Bestelling binnen 2 dagen ontvangen. Goed verpakt. Goede kwaliteit

Vertrouwend

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.