Perfecte organisatie. Accuraat en supersnel. En ook nog goedkoop.

Ik bestel en neem al jaren drank af van DD.nl. Meestal wat grotere hoeveelheden, omdat ik samen met vrienden, collega's, buren en familie inkoop en daarmee feitelijk altijd de verzendkosten vrij heb.

Snelle en correcte afhandeling

De snelle levering en correcte aflevering spreekt mij enorm aan. De wijze van berekening van de verzendkosten maakt mij echter niet zo enthousiast. Je voelt je gedwongen om meer te bestellen om aan de verzendkosten te ontkomen. Dat heeft wellicht positieve invloed op mijn bestelling maar geeft mij wel een enigszins negatieve klantbeleving.

Goedkoop en goede webshop

Altijd goede whiskey aanbiedingen en super snel geleverd in van die prachtige verhuisdozen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs en snelle goed verpakte levering

Drankdozijn heeft vaak mooie aanbiedingen, snelle levering en een goede service.

Zoals het hoort

Prima, ontvangen dat gene wat ik besteld heb, bezorgt op het aangegeven tijdstip.

Vlot en soepel

Makkelijke website, snelle service, op tijd geleverd, mooie prijs

Weer helemaal top!

Goede site, goede aanbiedingen, breed assortiment.. en snelle levering.

Slecht

Ik had 4 flessen voor donderdag bestelt. Kreeg pas donderdag een melding dat ze vrijdag zouden worden geleverd. Vrijdagavond een melding dat het zaterdag werd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geweldig voor de dorstige drinker

Overzichtelijke website, goed aanbod. Perfect afgeleverd!

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima site met dito levering.

Makkelijke zoekfuncties en regelmatig mooie aanbiedingen.

Uitstekende service

Erg positief, op tijd geleverd en altijd goed verzorgd. Topbedrijf gewoon gaan gebruiken

• Ik ben: N.v.t.

Snel en voordelig

Vooral de donderdag aanbieding is de moeite waard.

• Ik ben: Vaker klant geweest

2 flessen monin besteld. Het kwam super snel en zat in een doos verpakt met aparte vakken om veilig te kunnen vervoeren. Zou hier zeker nog een keer bestellen

Snel besteld en geleverd

Zie boven

Al tijden vaste klant

Schrobelèr een Tilburgs drankje en ja dan woon je in Almelo maarcgeboren en opgegroeid in Tilburg dan blijft dat hangen. Schrobelèr drinkt prettig niet te bitter ietwat zoet. En overheerlijk in de warme chocomel.

Voor herhaling vatbaar!

Helaas wel hoge bezorgkosten, maar bezorging is super snel en super overzichtelijk!

Prima bestelling en levering

Snelle levering en keurig verpakt. Door de verzendkosten is het niet altijd goedkoper, behalve als je meer bestelt.

• Ik ben: Eerste keer klant

Leuke aanbiedingen en ook nog een snelle levering. Top

Goedkoop en snel geleverd

Site werkt soepel, snel in afhandelen, je wordt goed up-to-date gehouden en snel geleverd (afhaalpunt met zo gemakkelijk)

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super snelle service, top verpakking scherpe prijzen

Voor de eerste keer iets besteld omdat zij als een van de weinigen slivovits verkopen en dat zocht ik als verjaarscadeau. Gelijk ook enkele scherp geprijsde whisky's besteld. Volgende dag keurig bezorgd in een echt stevige doos. Aanrader dit bedrijf!

• Ik ben: Eerste keer klant

Makkelijk bestellen en betalen , goede communicatie over de levering en alles keurig op tijd

• Ik ben: Eerste keer klant

Voordelig en een snelle levering.

Prettig

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer ruim assortiment, heel correcte prijzen en....super service.

Waarom nog kopen bij Gall&Gall, de slijter etc. die nog niet de helft van het assortiment kunnen bieden. Drankdozijn heeft het gewoon...alles. De wijncollectie is geringer dan bij de schaarse echte wijnspecialist, maar wijnen vormen de doelgroep niet van Drankdozijn, denk ik. Drankdozijn zou helemaal superlatief zijn als ze cocktail suggesties zouden kunnen plaatsen en daar een voordeel actie aan zouden kunnen verbinden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd en goed verpakt

Een dikke voldoende

Bestel er vaker, erg goede prijzen en snel geleverd

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.