Prima weer

Zoals ook alle vorige leveringen.

Top!!

Goede kwaliteit, snel geleverd, mooie prijs, enig klein puntje,.zeer stevige doos ruimte voor 6 flessen maar 2 besteld, mag van mij compacter...verder top!

Doet wat het beloofd.

Uitgebreid en betrouwbaar.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs. Snelle levering. Top geregeld.

Zie hierboven.

toppie

Snel besteld snel geleverd en goede nette prijzen dus toppie

Ok

Meer dan tevreden met d12

Altijd snel , altijd goeie aanbiedingen.

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gewoon prima, snel en eenvoudig. Zoals het hoort!

Prima wijn

Wijn prima levering super wel erg dure verpakking laat gewoon inde doos zitten kan de wijn een stuk goedkoper

Snelle levering en veel keus in Japanse Whisky

Veel keuze en snelle levering.

• Ik ben: Eerste keer klant

Eenvoudig te bestellen, prijs zeer marktconform en keurig en veilig verpakt verzonden

Goede service snelle levering

Ooit een keer problemen gehad binnen no time opgelost. Super service, groot aanbod en super snelle levering

Redelijk tot goed

Ik heb denk meer dan 3000 euro uitgegeven Bij jullie. Aan whisky . Kijk maar na [email protected] Dan zou je iets meer kunnen betekenen. Voor vaste klanten . Dan een te goed korting van 5 euro . Vind ik

Snel en correct

Snel en correct

• Ik ben: N.v.t.

Optijd geleverd. Goed verpakt. Hele goede prijs.

Goede en snelle levering

Door middel van de duidelijke omschrijving snelle keuze kunnen maken, daarna zeer snelle afhandeling en nette levering

• Ik ben: N.v.t.

uitstekend

prima prijs en snelle levering van de juiste producten

Top bedrijf

Goede en snelle service Jammer dat er vaak flessen niet op voorraad zijn. Misschien een idee om een extra button te maken om je interesse in die fles kenbaar te maken

• Ik ben: Vaker klant geweest

Dit bedrijf heeft alles goed op de rit.

Zeer tevreden. Voldoet aan alle verwachtingen. Mooie aanbiedingen. Goede en duidelijke website. Uitstekend en goede verpakkingen.

Snel geleverd!

Snel en goedkoop!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Wederom snel en goed verpakt geleverd.

Achteraf bezien blijkt de "aanbieding" van met name Ketel I ex BTW duurder te zijn dan bij de concurrent die voor dezelfde prijs incl. BTW kon leveren.

Zeer goed.

Goed en snel werkende site. Duidelijke betaalwijze. Leveringstijden klopten en netjes verpakt zonder schades afgeleverd. Iets besteld en gekregen zoals het hoort te gaan! Super.

De beste drankwinkel!

Bijna altijd de goedkoopste prijzen en een hele snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle en goede service en communicatie

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.