snelle levering - goed verpakt

De bestelling was dankzij een prettige website zo gekocht. De levering en verpakking ook prima. Een beetje wrang was het wel dat 1 dag later de Monkey Shoulders in prijs werd verlaagd ivm aanbieding ..... hmmmmm. Vandaar de ****.

• Ik ben: Eerste keer klant

Er was een fles whisky gebroken tijdens transport. 1 mailtje en werd direct kostenloos vervangen door een nieuw exemplaar.

Heerlijke zachte smaak!

Ik ben zelf geen whisky liefhebber, deze heb ik gekocht voor mijn vriend. Hij vind het de lekkerste die hij heeft gehad. Zelfs ik vind het lekker.

Duidelijke site perfecte levering

Alles eenvoudig te vinden en duidelijk geprijsd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede whisky tegen een mooie prijs

Ik bestel eigenlijk mijn single malt whisky altijd hier en dat is vanwege de prijs en de correcte levering.

Goeie ervaring met drankdozijn

Vlot en snel bezorgd goeie service

Eerste keer

Zowel het bestellen, snelle levering en verpakking als de bezorging was uitstekend. Voor mij was het de eerste keer, zeker niet de laatste keer.

• Ik ben: Eerste keer klant

Overzichtelijke site, goede zoek functies, snelle en correcte levering

Ik bestel inmiddel regelmatig bij DrankDozijn en ben zeer te vreden over deze site en de snelle en correcte manier van leveren.

goedkoop

Vlugge levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Keurig verpakt en snel geleverd

Voor herhaling vatbaar

Super geregeld !!!

Super geregeld. Snelle en goede verzending. Product voor een prima prijs. toppie

• Ik ben: N.v.t.

Snel geleverd ! Goede prijs kwaliteit verhouding

Deze Longbranche van wild Turkey is een pareltje. Wederom is het de master distiller gelukt om een hoogwaardig product neer te zetten. Ook nog in een small batch oplage. Wat de exclusiviteit verhoogd. De smaak is erg goed gelukt! Voor een bourbon lover als ik zelf, is dit een hemels genot om van te nippen!

Topservice!

Goeie prijzen met uitstekende service en snelle levering

Topper

Echt geweldig!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Wordt altijd snel en goed geleverd!

Prima, zeer tevreden!

Supersnelle levering

Van heerlijke witte wijn

• Ik ben: Eerste keer klant

Bestelling gedaan en als afleveradres de primera aangegeven en de volgende dag opgehaald toen het mij uitkwam smiddags.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, tot nu toe altijd correct!

Uit nood een keer online besteld i.p.v. fysiek naar de winkel gegaan. Sindsdien meermaals hier besteld. Tot nu toe kloppen de bestellingen altijd, is er geen 1 fles kapot geweest en is de prijs/kwaliteitverhouding op orde!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prijs en beloftes kloppen volledig!

Inmiddels al vele bestellingen bij drankdozijn geplaatst, altijd snel en volledig naar verwachting geleverd. De prijzen zijn scherp, zeker als je acties pakt. Af en toe ook leuke uitzonderlijke producten. Zeker mijn favoriete online dranken leverancier!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen en snel verzonden.

Geweldige service

Super goed

Heerlijke whiskey snel geleverd

Echt een hele lekkere en smaakvolle whiskey en super snel geleverd, meer dan tevreden.

Gevonden wat ik zocht

Sinds de Corona toestand is er geen kans geweest om deze specifiek Ron Miel tijdens een vakantie mee te nemen. Daarom een zeer leuke verrassing voor een verjaardag.

Topper!

Zeer goed verpakt en goed afgeleverd!

• Ik ben: Eerste keer klant

Topservice. Ben zeer tevreden met mijn bestelling en levering

Kombuisweg 12

1041 AW Amsterdam

Over Drankdozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, maar wel met de beste service.