Goeie levering, slechte prijs

Fles a 249,95 besteld om een week later een mail te ontvangen met een aanbieding van dezelfde fles; € 40,- goedkoper. Slecht gevoel en dus teveel betaald. Wacht eigenlijk om de compensatie

Toplevering

Ik zocht een fijne rum met een aardig prijskaartje en deze heb ik gevonden op deze site. Zondag besteld en maandag in huis. Toelevering!

Helemaal verlopen zoals gepland

Goede prijs kwaliteit voorspoedige levering...

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geweldig snelle service en mooie prijs. Dank je wel en tot snel .

super

Het bestelde wordt altijd afgeleverd op de dag die je zelf aangeeft. Dat kan de dag na de bestelling zijn, maar ook een week later. Altijd goed, solide verpakt, zodat het altijd 'de bezorgdienst' kan overleven ;-)

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd, duidelijke bevestiging van order.

Binnen korte tijd een bevestiging dat order is klaargezet en via PostNL direct inzage in levermoment. Goede service Drankdozijn, en ook nog heerlijke wijntjes ook!

Prima bedrijf.

Uitgebreide keus tegen redelijke prijs en snelle levering in deugdelijke (herbruikbare) verpakking. Ga zo door. Jammer dat er geen kortingsacties (meer) komen bij trouwe klandizie en verjaardag!!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie dranken en vooral snelle service

Na wat zoeken en bezien welke dranken wij graag wilden aanschaffen, zijn wij gegaan voor Drankdozijn. Wat mogelijk een 10 zou kunnen geven is dat er buiten de aanbiedingen geen kortingsacties zijn (tenzij ik deze gemist heb). Voor de rest een ruime keuze en ga zeker weer kijken in de komende tijd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

snelle nette levering voor een prima prijs

De levering is snel en keurig verpakt. De ene dag besteld, de volgende geleverd. Prima prijs ook, een stuk lagere prijs dan van de concurrenten voor deze merkartikelen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Webshop is goed toegankelijk en duidelijk Bestelling eenvoudig te plaatsen en af te ronden Bestelling wordt snel ter levering aangeboden

Snel goed en overzichtelijk

Snel goed en overzichtelijk alleen geen rekening gehouden met de verzendkosten. Ik dacht dat ik zonder de verzendkosten boven de 150,00 zat!

Toppie

Toppie als het goedkoper is

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestelling kwam een dag later Maar op zich geen probleem!

Snel geleverd, kwaliteit.

Veel keuze, handige reviews, snel geleverd en stukken goedkoper dan elders. Kortom, voor mij zeer de moeite waard.

• Ik ben: N.v.t.

Zeer snelle levering,keurig verpakt Goede prijs voor de bacardi lemon Een echte aanrader

• Ik ben: Eerste keer klant

Makkelijk bestellen en snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

netjes verpakt en keurig op tijd.

Bestelling wordt met zorg verpakt en keurig op tijd bezorgd. Prima service.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Echt supersnel in huis en met heel veel zorg ingepakt!

Geweldig en de service

Goedeavond: Echt een aanrader om hier te bestellen Alles naar wens snel geleverd en een leuk kerst dagen mee gemaakt. Het was me eerste keer maar zeker niet laatste keer.

Top leveringen

Altijd goed Leuke aanbiedingen En datum tijd voor levering kiezen Hoe mooi is dat

prima levering

Snelle en goede levering, en de beste wensen voor het nieuwe jaar, gr. Jan.

Geweldig en snel

Zeer goed verpakt, snel geleverd en goede prijs

Prima geregeld

Alles mooi op tijd geleverd

Uitstekend!!

Super scherpe prijzen en verzending! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen! Het loont echt om eerst hier te checken wat het kost. In mijn geval scheelde het €25 op een fles champagne!!

• Ik ben: Eerste keer klant

Als ik iets bestel denk ik dat ik het ook zal krijgen!

Ik had Trappist besteld, maar dat heb ik niet gekregen! Trappist Mont Des Cats 75cl 7,60 2 9,49 7,49 14,98 Achel Trappist Superior Dark 75cl 9,50 1 7,95 7,45 7,45 Achel Trappist Superior Blond 75cl Ik was blij dat ik nog Achel Trappist zou kunnen krijgen, want Achel heeft niet meer het keurmerk Trappist (ATP), dus de naam Trappist mag niet meer gebruikt worden en dan moet (en mag!) u het ook niet als Trappist meer verkopen!

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW