Laden reviews...
4,023 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Anmeldelsene er overveiende positive og fremhever rask levering og bredt utvalg. Prisene er konkurransedyktige og emballasjen er god. Enkel bestillingsprosess og pålitelig service kommer ofte fram i tilbakemeldingene, med noen få kommentarer om leveringsforsinkelser.
Snelle levering ruime keuze
Dave
Brunssum
Zoals afgesproken,goed gedaan
Marius
Leusden
Meerdere dozen van 12 stuks aangeschaft. De flessen zijn echt keurig, gecompartimenteerd en stevig ingepakt verzonden. De opvolgende dag al in huis en dat voor concurrerende prijzen.
Ricardo Coesel
Oostzaan
Altijd goed. Snelle levering!
Edgar van Wijnen
Papendrecht
Drankdozijn levert snel, prijs is goed en afspraken worden nagekomen.
Sjoerd
Nijmegen
Desney Evers
Alblasserdam
Heel veel keuze in diverse whisky's met mooie prijzen.
Jeroen
IJsselstein
DrankDozijn is mijn 'hofleverancier' voor -in mijn geval- donkere rum. Goed assortiment, snelle levering en prima prijzen. En de Havana Club 7 anos rum is nog eens heel erg lekker, ook niet onbelangrijk!
Cees
Waterland
Laagste prijs en supersnel verstuurd. Beter kan niet.
Dick
IJmuiden
Super strakke prijzen, snelle levering
Jerry
CULEMBORG
Zelfs tijdens deze drukke periode werd mijn bestelling weer snel en goed verpakt geleverd. Fantastisch dat je online zo voordelig kan kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment.
Fedja
Capelle aan den IJssel
Bestelling is makkelijk gemaakt, alles verloopt dan keurig volgens het aangegeven schema. De wijn is heerlijk sprankelend en vol van smaak én ik kan nog steeds de bob zijn.
Florine
Leiden
Pas een paar keer besteld en steeds prima bezorgd.
Ellen
Helmond
Om de zoveel maand elke keer weer het zelfde liedje, snelle levering van wat besteld is, netjes en perfect verpakt ... Complimenten vanaf deze kant, "Dank U Drankdozijn.nl".
Hans
EMMEN
Fijn dat je geen minimale afname hebt. Keurig verpakt en snel geleverd.
Els
Krommenie
Goede prijzen en ook nog een snelle levering. De doos was erg stevig, dus geen zorgen dat er iets stuk gaat.
Tamara
Haarlem
eijnden
heerlen
Hele goeie aanbiedingen, snel en correct bezorgd!
Siebe
Sneek
Meestal binnen 2 dagen in huis. Nette prijzen En zeer ruim assortiment. Zelf hoofdzakelijk whiskey liefhebber en daarin is de keuze top
Frans Tjeerd van der Wal
Hallum
Heel snelle bezorging en goede aanbiedingen
E.
Naaldwijk
Alles was makkelijk te vinden op de site en de levertijd was 1 dag dus super snel en goede service ik ga vaker bestellen
Jennifer
Utrecht
Bij Drankdozijn vind je altijd wat zoekt tegen een scherpe prijs. Bovendien snel geleverd.
Paul
Loosdrecht
Mooie aanbiedingen en snel geleverd.
Erwin
Pijnacker
Mijn bestelling is heel goed en zorgvuldig ingepakt. Doos is stevig . En is een van kwalitatief goed materiaal. Ik raad een ieder aan om Dranken te bestellen bij Drankdozijn.!!!
Sandra Wasberg
AMSTERDAM
Ik koop al jaren bijna elke maand bij Drankdozijn en bevalt me goed en vooral de avond bezorging die ze tegen een kleine extra vergoeding van 2,50 euro geweldig nu hoef ik niet thuis te blijven. Prijzen zijn ook goed vergelijk ze maar eens met Gall en Gall dan ziet u een groot verschil en voordeel u hoeft de deur niet uit en veel goedkoper uit. Een echte aanrader ik ben zeer tevreden over Drankdozijn en nog nooit over alle jaren dat ik daar al koop problemen gehad bestellingen komen altijd perfect verpakt de volgende dag binnen na dat ik een bestelling heb geplaatst.
Hans
Arnhem