Snelle levering en mooie extra's in de doos (meerdere stickers en 4 onderzetters)!!

Makkelijk een afhaalafspraak te maken

Makkelijk een afhaalafspraak te maken en bij retour binnen een dag je geld retour. Uitstekende service dus!

top levering

Juiste levering en mooi op tijd geleverd

Top! Snel en netjes geleverd

Geen enkele klacht of verbeterpunt dat ik dan bedenken! Snel en goed verpakt geleverd voor een mooie prijs

Zoals eerdere bestellingen snel geleverd en super blij mee, en leuk dat er gratis verassingen bij zitten

Snelle levering en je wordt goed per mail op de hoogte gehouden! Toppie

Uitstekende producten

Geleverd volgens afspraak i

Is aan te bevelen aan een ander

Helemaal prima

Goede producten en freebies worden heel erg gewaardeerd!

Al meerdere bestellingen gedaan via Sneaker Essentials en altijd zeer tevreden. Klantenservice denkt ook graag mee bij vragen of een aanpassing aan de bestelling. Levertijd is voldoende. Het enige wat jammer is, is dat sommige producten regelmatig uitverkocht zijn waardoor je deze altijd op een later moment weer moet bestellen. Maar waarschijnlijk kan Sneaker Essentials hier weinig aan doen. :) Ik ben in ieder geval erg blij met Sneaker Essentials en ik zou ze dan ook zeker aanbevelen!

Na een fout in mijn bestelling is sit super opgelost en verwerkt. Super happy vriend en mooie kwaliteit spullen binnen gekregen

Blij met het boek de ones en de deur mat

Snelle service bij het bestelproces

Toffe webshop voor al jouw sneaker benodigdheden.

Levertijd conform afspraak, goed verpakt en prima spullen.

Top materiaal

Orginele goeie materialen. Leuke toevoeging van stickers en viltjes.

Amazing quality

Amazing quality and fast shipping, compliments.

Super snelle service

Uitstekend want het was snel geleverd en netjes verpakt

Ich bin sehr zufrieden

Alles super Es gab keine Probleme:)

Bestelling

Mij bestelling was top

Erg tevreden

Over de bezorging van het pakje zullen we het maar niet hebben… PostNL *zucht*… altijd wel een uitdaging om te weten te komen waar je pakje geleverd werd… ik snap niet dat daar nog mee gewerkt wordt… Allereerste bestelling ooit bij Sneakers Essentials en ik moet zeggen *wow*. Vlotte communicatie, email bevestiging van verzending… helemaal in orde. De kwaliteit van de producten was/is helemaal top! Absolute aanrader!

Snelle service!

Het deur matje is perfect. Zeer tevreden

Mooie matten en snelle levering!

Prima kwaliteit. Goede service en snelle levering.

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!