Super snel geleverd

Product was zoals verwacht en snelgeleverd

Ik had een customized mat besteld, en dat duurt dan 3 tot 4 weken ongeveer en halverwege kreeg ik heel fijn een berichtje dat ze ermee bezig waren en dat ik me geen zorgen hoefde te maken, ook legde ze uit wat ze aan het doen waren en wanneer de mat ongeveer verstuurd zal worden en welke methode. Ik ben heeeel tevreden!

Supergaaf!

Vanaf de bestelling tot aan het afleveren keurig op de hoogte gehouden van het proces. Superleuk het idee van de sticker van de schoenendoos. 1 Besteld voor onze dochter en 1 voor mijzelf.

Top, naar verwachting

Goed product, goede prijs, snelle levering

Exact wat beloofd was

Exact wat beloofd was

Mooi en snel bezorgd,dank jullie wel!

Na even een misser ging het perfectEn snel geleverd Perfect dus

Bestelling was prima!

Mijn bestelling was prima, verzending liet iets wat langer op zich wachten. Dat is een min puntje. Producten zijn top! Super blij mee!

Bestelling was prima!

Duurde lang maar dan heb je ook wat

Vanwege Black Friday moest ik een dikke week wachten - begrijpelijk. Maar zoals altijd ben ik zeer tevreden over de producten. Keep on keeping on bigboys. Gr @airmafk

Duurde lang maar dan heb je ook wat

Alles in orde, leuke mat

Snel en netjes bezorgd

Bestelling gedaan. 2 x Sneaker Freaker magazine.Nette prijs, goed verpakt en snel geleverd.

Kei gaaf!

Super gave mat, echt mooie kwaliteit. Duurt wel even voor die binnen komt, eerder 4 weken Levertijd. Maar is de moeite waard.

Top spul weer!

Top ,was er snel en werkte goed

Wat alleen handig zou zijn is als bijverkoop een penceeltje erbij presenteren (wij grepen er even aan mis) maar verder echt super tevreden :)

beter kan het niet!

het duurde wel 4 dagen voordat het verstuurd werd maar, uiteindelijk waren ze binnen en ben ik ermee bezig geweest.

Top producten

Altijd juiste producten en snel in huis

Snelle service en alles onder één dak voor m’n sneakers, mis alleen veters in assortiment!

Alles wat je besteld is top

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!