Snelle levering!

Was binnen enkele dagen binnen, goed verpakt en goede producten!

Alles van sneaker essential is weer top

Al hun producten zijn 100% waard, geeft goede dekking en doet wat het zegt. Zou wel eerst een tutorial volgen.

Ik wilde een specifiek exemplaar, heb het gekregen. Top!

Gewoon goed

Op alle vragen netjes antwoord gekregen

Super snelle levering Super fijne verf. We hebben onze sneakers heel tof kunnen maken.

Geweldig!

Wat artikelen aangeschaft om te beginnen met het customizen van sneakers! Veel keuze en informatie op hun website!

super tof ben er heel blij mee.!!

Super service met een mooi resultaat.!! Thanks.

Lekker pik

BamBam

Elk artikel is kwaliteit en precies zoals omschreven.

Prima in orde

Snel geleverd en goed van kwaliteit.

Hoog kwaliteit deurmat, mega ontwerp!

Makkelijk besteld, kon direct ophalen. Stevige kokosmat, geweldig design. Kom zeker terug!

Fijne spullen snelle levering ik kon terecht met mijn vragen

Altijd geweldig snel en gewoon top

Altijd snel en optijd Top website , zou ze zeker aanbevelen Nooit meer anders

goede kwaliteit

Ik heb suede indringverf van Angelus besteld. Het product werkt prima en is makkelijk aan te brengen. Het duurt wel een aantal dagen voor de bestelling verstuurd wordt. Verder heb ik prima ervaringen met sneaker essentials.

Levering snel, product is top

Het product heb ik gekocht voor het weg werken van een kras en wat slijtage op de naden van mijn bank. Aan tippen en afdeppen met keukenpapier. Hierdoor precies de juiste dekking. Super blij met het resultaat.

Super tevreden

Super tevreden 2 matten besteld! Leuk dat jullie die bierviltjes erbij doen!

Voldoet aan de verwachtingen

Was op zoek naar een goede ministrijkijzer voor mijn modelbouw. Super fijn ding, makkelijk in gebruik en werkt perfect!!

Simpelweg gewoon goed

Toffe site!

Wij bestellen hier graag van alles! Van schoonmaakmiddelen voor sneakers, verf tot aan tote bags met leuke opdruk. Leuke site en fijne service!

Top kwaliteit spullen en top service

Nu vier paar schoenen opgeknapt/customized. Kwaliteit is top. Bij gestelde vragen aan Sneakers Essentials keurig tekst en uitleg ontvangen. Niets dan lovende woorden.

Super bestelling

Goede levering, prima prijs en een mooi product!

Super snel geleverd en alles top!!

Mijn zoon gaat erg tevreden met zijn cadeautje! Top service!!

Toppie

Goede spullen, snelle levering. Als erg fijn ervaren

Perfecte producten en service

Niets op aan te merken!!

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!