Alpha 6 Corp is een top product.

Alpha 6 Corp gebruikt op de laatste am1 id uitvoering, werkt heel goed op de mesh en op het filt, goed advies gekregen van sneaker essentials. Zeer tevreden

Goede service, prettige uitleg website

Goede service, fijn dat de website uitleg geeft

Snelle service en kwalitatieve producten

Mijn ervaringen met sneakeressentials ervaar ik altijd als zeer prettig! Ze hebben een overzichtelijke website, bieden kwalitatieve producten aan en hebben een super klanten service.

Great thanks

I bought shoe threes for my shoes and they are great love them, beside that the service was quick and efficient, communication five stars. Thank you so much sneaker essentials I’ll get more of them for sure.

Prachtige kwaliteit en super stoere mat

Het is zonde om je voeten af te vegen op deze mat

Snelle levering, perfect verpakt! Helemaal top!!

Duidelijke website en perfecte levering

Zoals elke bestelling

piekfijn

Tiptop

Top, ondanks dat het eerst mis ging direct hersteld en snel contact, top

Top service!!

Een paar maanden geleden is post nl mijn pakketje van Sneaker Essentials kwijtgeraakt. Contact gehad met de klantenservice van Sneaker Essentials die mij super goed geholpen hebben en kosteloos mijn bestelling opnieuw hebben verzonden. Ondanks dat het door de slechte service van post nl wat langer duurde wel super goed en vriendelijk geholpen door het team van Sneaker Essentials ! Zeer tevreden.

Altijd perfect

Op vrijdag besteld en ik had het op maandag in huis. Ideaal!

Telefonisch contact gehad goed advies gekregen fijne verf

Ik heb hele dure merk schoenen alexander mCQ En de zolen waren vergeeld. Ik heb 3 laagjes verf aangebracht en ze zijn weer helemaal als nieuw ! Ben er zo blij mee hoef ik ze niet weg te gooien

Goeie producten, snelle levering, mooie goodies

Helemaal tevreden

Super tevreden met mijn spulletjes

Snel in huis, en precies wat ik zocht ☺️

Top verf!! Schoenen weer als nieuw!

Top verf!! Schoenen weer als nieuw!

Helemaal top

Heeft altijd een grote en uitgebreide assortiment waardoor je gemakkelijk alles kan vinden wat je zoekt. Tot nu toe altijd een goede en snelle levering gehad!

Ook voor de kruipende sneakerfreaks onder ons blijft het verf goed zitten, top!

Zeer goede ervaringen met de site!

Meegaande mensen ! Heel erg fijn Waren meer websites maar zo :)!

Super snelle levering. Netjes ingepakt en altijd leuk dat er iets van een kadootje bij zit.

Beste site met de meeste keus

Goed! Ben heel blij met het ruime assortiment

Totaal niet de kleur als jullie kleuren tabel weergeeft

Geen goede ervaring Allereerst zijn de bezorgkosten veel te hoog waardoor je het dubbele betaald voor een klein flesje En dan blijkt de kleur totaal niet te zijn als de kkeurentabel aangeeft Met als gevolg....mijn product is verpest Ik ben absoluut niet blij en baal ervan dat dit weggegooid geld blijkt

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!